Сашо Диков притисна Валери Симеонов в ъгъла

Сашо Диков притисна Валери Симеонов в ъгъла
4 (80%) 2 votes

Сашо Диков не изневери на нрава и похватите си и този път

Журналистът Сашо Диков не изневери и този път на нрава си и притисна народния представител Валери Симеонов в ъгъла на кулоарите на парламента.

Сашо Диков нападна Валери Симеонов заради думите му, че журналистът изпълнява поръчки.
Сашо Диков „подгони” председателя на Патриотичния фронт, настоявайки да каже поне една от поръчките.
Политикът успя да запази самообладание до едно време, след което не издържа и попита дали може да си формира собствено мнение.

Сашо Диков не изневери на нрава и похватите си и този път

Сашо Диков не изневери на нрава и похватите си и този път

Накрая на гонката посъветва журналиста да го съди за думите му и в съда щели да станат ясни всичките му поръчкови материали.

По-рано стана ясно, че Сашо Диков е получил изкусителна оферта от председателя на ББЦ Николай Бареков, който му предлагал заплата от 20 хиляди лева.
Журналистът потвърди мълвата и посочи, че със сигурност предаването, което трябвало да тръгне е щяло да бъде хубаво.
Сашо Диков обаче категорично отхвърлил офертата, колкото и изкусителна да била, тъй като предаването трябвало да бъде в ТВ7, която според мнозина се занимава със слугинаж и е подложена на здрава цензура.

Сашо Диков обаче не крие, че всички журналисти трябва да са благодарни именно на тази телевизия, тъй като заради нея вдигнали заплатите в гилдията.
Въпреки това журналистът определя ТВ7 като ужасно негледаема и ужасяващо несполучлив проект.

На свой ред Николай Бареков изплака пред Сашо Диков, че е бил смазан, тъй като се оказало, че доста е подранил с опита за смяната на цялата система.
Евродепутатът не скри, че се е виждал многократно с Цветан Василев и потвърди слуховете, че секретарката на злополучния банкер е раздавала пликове с пари на редица хора.
Председателят на ББЦ обаче посочи, че голяма част от посетителите на банкера са го посещавали, за да получат инструкции и крупни финансови суми.

Николай Бареков изброи и няколко имена на политици, за които е сигурен, че са посещавали Цветан Василев, сред които Красимир Каракачанов и Румен Петков, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар