Забъркаха Слави Трифонов в нов скандал

Забъркаха Слави Трифонов в нов скандал
5 (100%) 1 vote

Иван и Андрей се разсърдиха на Слави Трифонов

Името на Слави Трифонов бе забъркано в нов скандал.

В причина за прехвърчащите искри между Слави Трифонов и опосумите Иван и Андрей се превърнала поредната смешна история, разказана от господин Митко Андреев в „Шоуто на Слави”.

Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов се вбесили на Слави Трифонов, че е позволил на сценаристите си да използват именно техните имена на главните герои на вица на господин Андреев.
Героите на малкия разказвач на вицове бяха докарани като ниско интелигентни, а това изкарало от кожата опосумите, пише klіukі.bg.

Иван и Андрей се разсърдиха на Слави Трифонов

Иван и Андрей се разсърдиха на Слави Трифонов

Те са възмутени как професионалист като Слави Трифонов може да допусне подобна излагация в ефир. Не е ясно обаче какво е накарало Иван и Андрей да се разпознаят в шегите на Митко Андреев (освен съвпадението на имената).
Продуцентите са категорични, че е крайно време някой да озапти господин Андреев и да каже на Слави да се кротне, тъй като не може да се подиграва така с всеки.

Запознати твърдят, че най-голямото разочарование за Иван Христов и Андрей Арнаудов дошло от факта, че винаги са били в добри отношения с шоумена. От години Слави Трифонов е прекратил подигравките с тях, тъй като ги смята за сравнително близки колеги.
Очевидно обаче нещата помежду им са се променили или пък шоуменът не е в основата на тези измислици, смятат продуцентите.
След като отминал ядът им, двамата се замислили дали господин Андреев не е съчинил сам вица и имената на главните герои.

Това не е първият път, в който продуцентите стават обект на подигравка. Неотдавна зрителите се разбунтуваха срещу тях заради футболните им „компетенции”, които демонстрираха по време на гостуването им в Би Ти Ви във връзка с Шампионската лига.

Близки до Иван и Андрей ги определят като добри момчета, които обаче от време на време не знаят на кой свят се намират и се мислят за велики.
За сметка на това често пъти се случва реалността да ги върне отново на Земята.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар