Женско меле в „Ара Мюзик“: Хвърчат екстеншъни!

Женски бой втрещи всички в "Ара Мюзик"
0

Боят в „Ара Мюзик“ скандализира гилдията, страшно е!

Фолкпевицата Габриела припомни защо напусна „Ара мюзик” и представи нов прочит на скандала Джина СтоеваАлисия.

Припомняме, че на наградите на списание „Нов фолк” певицата Габриела наби колежката си Ивена. Въпреки твърденията, че й завиждала и се дразнела от това, че вече не е част от компанията на „Ара мюзик” Габриела представи съвсем нова светлина на случката.

Ара Мюзик
Женски бой втрещи всички в „Ара Мюзик“

Габриела разказа, че малко преди окончателно да напусне „Ара мюзик” записала една песен и дори си я платила. С нея тя искала да участва на наградите на музикалното списание. Певицата разказа, че тогава отишла от уважение към изданието, без което те, като изпълнители не могат.

Тогава разбрала и че Ивена ще участва там и то точно с нейната песен „Нещо малко черно”. Разтревожена тя отишла при продуцента Виктор Касъмов да му иска обяснение защо са записали с Ивена точно нейната песен, за която тя си платила.

Тогава Габриела поискала Виктор да й върне веднага парите. Фолкаджийката твърди, че тогава Ивена се е ползвала със същите привилеги и и протекции, каквито в момента има Алисия. Виктор Касъмов обаче не само не й възстановил парите, ами се държал изключително грубо и дори позорно я натирил. Габриела много се засегнала, но запазила приличие и решила по друг начин да си търси правата. Но втората провокация дошла не от кого да е, а от Ивена.

Тя безцеремонно седнала при нея, на масата на продуцента на Съни мюзик и на главната редакторка на сп. „Нов фолк”. Тогава Габриела й казала, че ще съжалява за това, че двамата с Виктор са й откраднали песента и станала да си върви. Но като минала покрай колежката си, последната я заляла с вода. Това я накарало да избухне.

Габриела й забила няколко шамара и я хванала за косата, като половината й „червена слама” останала в ръката й, припомня си брюнетката. Поп фолк дивата е доволна, че все пак има възмездие. В момента Ивена е на нейния хал. Защото тогава тя и Виктор Касъмов й откраднаха песента, като дори й се подиграха.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.