Цялата истина за скандалния развод на Мария и Гущеров!

Цялата истина за скандалния развод на Мария и Гущеров!
5 (100%) 1 vote

Мария и Християн Гущеров развалиха дослука по-бързо от очакваното!

Романът на Мария и Християн Гущеров секна. Идилията на пресните младоженци Мария и пухкавия й съпруг е на своя край. Само пет месеца след грандиозната им сватба дивата Мария и баровеца Християн Гущеров се развеждат.

Мара Отварачката, която не спираше да тръби колко са влюбени със своя извънгабаритен съпруг и как се трудят упорито за наследник, изтри всичките им идилични снимки от страницата си във Фейсбук. И не е качила нови. Което говори само за едно – двойката е пред разпад.

Мария

Мария и Гущеров развалят идиличното си семейство

Това подозират техните фенове, които следят отблизо какво прави едно от най-тиражираните семейства у нас. А и самата фолкаджийка обича да насочва прожекторите към интимния си свят, където двамата с Хриси изграждаха едно безоблачно бъдеще. Което обаче се оказа поредния кух балон.

Защото чалгаджийката не спира да се радва на нощния живот и куфее из кръчмите, сякаш дълго време е държана на въже. Заради това тя не може да обръща голямо внимание на съпруга си и на семейството си като цяло. Мария изобщо не можела да предположи, че с това свое действие наранява дълбоко своята законна половинка, но и много-много не й дремело.

Звездата на „Пайнер” пазеше приличие само докато узакони връзката си с богаташа и сега вече на воля може да си прави това, което най-много иска – да се забавлява в опушените заведения, където пее, под сластните погледи на полупияните си фенове. Напразно Християн Гущеров се надявал, че след като стане сериозна омъжена жена Мария ще се кротне.

Но единственото, за което мислела чалга звездата било каква прическа да си направи, какви дрешки да си купи, как най-добре ще изглежда като гримирана и все от този сорт. Бизнесменът вече не издържал на нейните капризи и поведение, което касаело само и единствено нея и затова й вдигнал чутовен скандал.

В отговор Мария изтрила снимките им от социалната мрежа. С това действие тя искала да натрие носа на съпруга си и да му покаже, че ако продължава така да й държи сметка може и да последва следващата стъпка- развод.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Цялата истина за скандалния развод на Мария и Гущеров!”

  1. Antonina Toni

    юни 06. 2015

    на кой му пука? и тя ще остарее и няма да избира вече, нито ще е и избирана де….:))))) Само си спомням какво симпатично и сладко момиче беше преди да се обезобрази с тия пластики…

  2. dsfef

    юни 09. 2015

    пак ще я клатят като добиче и ще квичи от кеф в някоя тоалетна.хахахаха, нека си я държи тос дебил

Добавете коментар