Лукс: Виж какви апартаменти продава Филип Киркоров у нас!

Лукс: Виж какви апартаменти продава Филип Киркоров у нас!
5 (100%) 1 vote

Филип Киркоров продава разкошните си апартаменти у нас!

Филип Киркоров иска да се отърве от луксозните си апартаменти край българското Черноморие. Руският певец, който е от българо-арменски произход пазарувал накуп луксозни домове край морето. Той притежава четиринадесет апартамента в „Емералд Ризост”, баровски комплекс край Равда.

Собственик е и на няколко супер луксозни стаи в „Порт Палас”, тузарски комплекс между родната му Варна и курорта Златни пясъци. Филип Киркоров притежава още баровски имоти по крайбрежието. Певецът обаче искал да продаде повечето от тях и да остави само три или четири апартамента на българското Черноморие.

Филип Киркоров

Филип Киркоров бърза да продава палатите си по Черноморието

Те се управляват от неговия чичо,чрез собствената му фирма „Филип Киркоров инвестмънт”. Тузарските имоти естрадната легенда отдава под наем. В тях почиват негови руски колеги или приятели от арт гилдията в Русия – писатели, журналисти, музиканти, композитори, режисьори и пр. Но заради измама от страна на негови български съдружници, които обаче не успели да се осъществят докрай пъклените си намерения, Киркоров иска да се отърве от част от българските си имоти край морето.

Парите от тях руската звезда иска да вложи в жилища на френската Ривиера. Според изчисленията, ако продаде само десетина от апартаментите си там,той ще вземе около осем милиона лева, което се равнява на четири милиона евро. Според справка на имотни сайтове за Лазурния бряг обзаведени апартаменти варират между шестстотин хиляди до три милиона евро.

Ако искате да купите къща в Кан трябва да се бръкнете за милион и половина евро. Има вили, които се предлагат и за много повече, например за двадесет и пет-шест милиона в евро. Но независимо от това, избраният от Киркоров имот във френската Ривиера едва ли ще затрудни с цената Филип Киркоров.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар