Сензационни разкрития за предстоящия Биг Брадър!

0

Биг Брадър трябва да вдигне адски силно рейтинга на Нова телевизия, това е идеята на медията!

Отново тръгва култовото шоу по Нова телевизия Биг Брадър. Медията е получила безброй запитвания за това дали ще има нов старт на любимото предаване.

Биг Брадър се оказа харесван, но едновременно с това много мразен и опюлван. Но сега реалити формата отново ще се завърне в автентичния си вид. Кастингът за шоуто вече е стартирал.

Биг Брадър
Този Биг Брадър ще бъде феноменален, заричат се от Нова ТВ

Сезонът ще се окаже най-одумван, обсъждан и едновременно с това критикуван, типично по български вариант. Шефовете на медията твърдят, че в новия вариант на Биг Брадър ще има повече сензация, провокация, супер интересни моменти и изненадващи обрати, които ще приковат вниманието на зрителя към това шоу.

Със старта на Биг Брадър Нова телевизия очаква главоломен зрителски интерес към нея, с което да отвее конкуренцията.

Припомняме, че последния Биг Брадър ол Старс стартира с десет известни звезди. В него участва Ники Китаеца, който обеща да разкри истинското си аз и да си изчисти имиджа. После участник бе и актрисата Катето Евро, която нейния син Сашо Кадиев наскоро я направи баба. Тя заяви, че в предаването я очаква едно страхотно приключение.

Певицата Бони и актьора Борислав Захариев, по-известен като Боби турбото също бяха сред съквартирантите. Огромният бодигард Емо Каменов, победител от „Къртицата” и естрадната певица Петя Буюклиева запълниха ансамбъла. Със стратегия за победа прекрачи прага и морския тарикат Христо Трифонов, победител от Биг Брадър Фемили. Певицата Пламена Петрова прие участието си като голям социален експеримент.

Скандалната журналистка Калина Паскалева, която бе и в „Острова на изкушението” също взе участие във формата. Изненадано се появи и вечния плейбой Малък Тошко. Внукът на Тато не спря да се налива, да върши всевъзможни изцепки и да си сваля непрекъснато гащите, но въпреки това народа го направи всеобщ любимец.

Тодор Славков не само грабна голямата награда, но и луксозния джип, който бе допълнителен бонус за победителя. Организаторите обещават в новия сезон още по-големи награди и шеметни изпитания.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.