Кой и защо разплака красивата Елена Петрова?!

Кой и защо разплака красивата Елена Петрова?!
5 (100%) 1 vote

Елена Петрова не спря да плаче през цялото шоу – много съм ревлива, призна тя!

Актрисата Елена Петрова призна, че много е плакала в шоуто „И аз го мога”. Къдрокоската, която беше част от шоуто по Нова телевизия нямаше лайф, на който да не пролее река от сълзи. В предаването на Лора Крумова и Галя Щърбева „Комбина” тя призна, че много се е вълнувала. Особено силно въздействие й са оказали въздушните номера, където тя се е скъсала да плаче.

Тя толкова се вдала в чувствата си, че постоянно ронела сълзи. Къдрокосата красавица е благодарна, ме има кино, театър и сцена, където да си излива емоциите. Като една свръх емоционална личност тя е наясно, че в живота не може толкова обилно да отделя влага от очите си, защото това няма да се отрази добре на ежедневието й.

Елена Петрова

Елена Петрова призна, че си е изплакала очите в шоуто

А за номера, който тя направи пак в стил въздушна акробатика признава, че не е бил изобщо лесен, но изцяло изпълнен с адреналин. По този начин актрисата още по-ясно почувствала какво им е на участниците, когато правеха номерата си на толкова метра високо във въздуха.

Елена Петрова заяви пред двете водещи, че вече изцяло се е отдала на семейството си. Тя прави всичко възможно да забрави периода, когато бяха гаджета с колегата си Мартин Макариев. За нея епизода с по-младия режисьор вече е далеч в миналото. Но обрата в живота й няма нищо общо заради актуалното му гадже в момента, колежката й Луиза Григорова.

Отношенията им се прекъснали и не заради неуспешния телевизионен проект „Вила Роза”, където тя имаше главната роля, а много преди това. Елена Петрова заяви, че взела решението си двамата да се разделят, защото с режисьора тя не виждала да има общо бъдеще. За това, какво в момента е положението с бащата на децата си актрисата предпочете да запази мълчание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар