Браво: Решението на Лили Иванова трогна всички!

Браво: Решението на Лили Иванова трогна всички!
3.67 (73.33%) 3 votes

Постъпката на Лили Иванова е трогателна за кака й!

Лили Иванова ще зарадва внука на своята сестра – скъпата й Магда. Естрадната прима е решил да дари огромното си състояние на Иван. Момчето е големия внук на сестра й Магда, която е няколко години по-възрастна от Лили.

Естрадната икона от няколко години показва предпочитанията си към този свой родственик. Според експерти богатството на Лили Иванова се оценява на около десет милиона лева.

Лили Иванова

Лили Иванова оставя всичките си пари на Иван

Откакто се е родил малчугана е огромна слабост на Лили Иванова. За 1-ви юни изпълнителката на „За тебе бях” заведе малкия палавник на сладкарница, а той й върна жеста с двуетажна къща. Иван й подари рисунка, на която е нарисувал къща на два етажа с градина от три дръвчета и много цветя. За да не се сбъркат, под всяка фиданка той е написал какво е дървото.

На картинката има ябълка, череша и круша. Рисунката изключително много допаднала на известната му сродница и певицата побързала да си я качи на личната си страница във Фейсбук. Естрадната прима и преди казала на кака Магда, че ще остави всичко на нейния Иван, но при определени условия. Тя иска момчето да замине да следва навън, в чужбина.

Лили Иванова издаде привързаността си към Иван още преди няколко години. Тогава звездата на родната естрада беше поканена на концерт в Русия. На снимките, които са й направени в тузарския хотел „Риц” в Москва беше заснет и новия й айфон. На дисплея се видя, че тя е качила снимката не на друг, а на внука на сестра си, малкия Иван.

Иван обаче категорично няма два получи правата й над песните, които тя изпълнява. Защото Лили Иванова вече ги е завещала на Ангел Попов-Ачо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар