Венета Райкова с нов ухажор. Тишо е бесен

Венета Райкова с нов ухажор. Тишо е бесен
5 (100%) 1 vote

Фавиол Сефери се влюби до полуда във Венета Райкова

Тв водещата Венета Райкова се сдоби с нов ухажор.

Жълтата преса гръмна с новината, че бургаският плейбой Фавиол Сефери е на път да изгуби ума си по Венета Райкова.
Атлетичният млад мъж бе един от гостите в предаването й по ТВ 7 и твърди, че е луд по нея. Младежът от Бургас винаги е симпатизирал на тв водещата, но щом я видял на живо, направо се влюбил в нея.

Фавиол Сефери се влюби до полуда във Венета Райкова

Фавиол Сефери се влюби до полуда във Венета Райкова

„Флагман” отбелязва, че Голямата уста Венета Райкова направо е разсъблякла госта си с въпроси.
Фавиол също като останалите гости на устатата тв водеща се червил през цялото време. Това обаче не му попречило да бъде запленен от обаятелната й външност.
След края на интервюто, атлетичният бургазлия споделил ентусиазиран пред приятелите си, че е влюбен до полуда във Венета Райкова.

Морският мачо не спира да бленува по популярната телевизионна водеща. Макар и да е доста по-възрастна от него, тя е завладяла изцяло ума му.
Фавиол Сефери бе гост в предаването на Венета Райкова след популярността, с която се сдоби като организатор на лайфстайл събития от различно естество в родния си град.
Често пъти той бива засичан в столицата, в компанията на различни красавици.

Неотдавна бургаският мачо, който си е изгубил ума по Венета Райкова, бе засечен и в компанията на Мис България – Марияна Маринова.
На няколко пъти вече е бил засичан по лъскавите нощни заведения на столицата в компанията на друга апетитна дама – Моника Валериева, за която твърди, че са само приятели.

Фавиол Сефери не крие, че е влюбен до полуда във Венета Райкова и дори се възмущава на онези, които недоумяват как може да се влюби в доста по-възрастна от него жена.
Бургаският мачо обаче бързо отговаря, че няма нищо лошо в това човек да си изгуби ума по толкова „красива и умна жена”, каквато е устатата телевизионна водеща, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар