Не проваляйте живота си като мен!

Не проваляйте живота си като мен!
1 (20%) 1 vote

Най-хубавите години от живота ми минаха просто ей така

провален живот

Не проваляйте живота си като мен!

Аз съм един нормален човек, който положи много усилия да направи нещата ненормални. Успявах да оплескам и най-обикновеното нещо. Много хора наскърбих, много хора обидих, но си взех поука и гледам вече да не правя така. Най-много ми е мъчно, че дядо ми си отиде, без да види, че се поправям.

Моето име е Васил и съм имал много шансове в живота, които пропилях. На 36 години съм и все си мисля, че имам време да се поправя. Работя като строител, обиколил съм половин Европа, но най-много съм бил в Германия. Имам много отрицателни черти, като всеки човек, но най-лошото е, че много пиех. Направо прекалявах с алкохола и не знаех какво правя. от година и нещо съм чист, обаче. Това ми върна много мои приятели и ме направи друг човек. Започнах да взимам капки за отказване от алкохола. Тези капки се казват Алкофитал. Тях започнах да ги взимам още в началото. Сега не са ми необходими. Капките Алкофитал са билкови капки, които предизвикват непоносимост към алкохола. Аз ги взимах в продължение на 7 месеца. Това беше най-хубавото нещо, което направих за себе си.

Сега се надявам, че всичко в живота ми ще се подреди така, както трябва. Искам вече да имам семейство и да спра да разочаровам хората около мен.

Васил Новаков от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар