Николета Лозанова отново се изтипоса без дрехи!

Николета Лозанова отново се изтипоса без дрехи!
3 (60%) 2 votes

Николета Лозанова отново се изтипоса, както майка я е родила!

Нова фотосесия на Николета Лозанова разбуни духовете. Плеймейтката се е изтипосала гола във вана, пълна с мехурчета. Според клюката тя е вече персона нон грата и след сезона от нея като водеща в „Папараци” няма да има и следа.

Затова тя е решила да поработи допълнително, като се погрижи за материалното си бъдеще. Дали е така това не се знае, но е факт, че моделката е готова на палави изживявания. Тези, които не я долюбват веднага постнаха отровни думи в социалната мрежа. Според тях Божиновица яко го е закъсала, особено като няма вече финансовото рамо на съпруга си.

Николета

Николета Лозанова не се спря

Двойката е пред разпад и просто месеци или дори дни ги делят от факта, че скоро те ще попаднат в графа „разведени”. Затова и Николета се била затръшкала да си осигури финансиране, защото иначе го е закъсала. Позата и изобщо фото сесията говори, че тя си търси яки спонсори и то много спешно. Преди дни отново плъзна слуха, че Николета е ВИП персона на повикване.

Това било подшушнато на съпруга й, който много скоро ще се превърне в бивш. Именно тези клюки накарало нещата между двамата да се нажежат и в един момент да ескалират дотолкова, че да се разделят официално. Тайните й разкрил не кой да е, а близък приятел на семейството.

Според друга версия истинското лице на Николета разкрил скандалния певец Ванко 1. Преди време беше плъзнал слух, че манекенката е въртяла паралелни връзки със зърнен бос, турски бизнесмен и дори с екс гаджето си, докато е била съпруга на Валери Божинов.

За Николета се знае, че не е потвърдила слуховете, но вероятно футболиста Валери Божинов им е повярвал. Истината е, че семейството вече е разбито на пух и прах и не се знае категорично кой носи по-голямата вина. Двамата вече купонясват разделени и си доказват един на друг колко им е добре така, без другия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар