Николета Лозанова аут от бТВ заради Кристина Патрашкова?

Николета Лозанова аут от бТВ заради Кристина Патрашкова?
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова ще бъде свалена от екран наесен

Николета Лозанова избяга в САЩ, за да се скрие от зложелателите си

Николета Лозанова е аут от бТВ. Тази информация все по-упорито обикаля из родните медии, а хора от кулоарите на бТВ издават, че е на почти 100% истина. Шефовете на медията не били никак доволни от способностите на плеймейтката като водеща или по-скоро от липсата на такива.

Заради това взели решение да се отърват от нея като просто не й подновят договора за новия сезон. Тъй като към предаването Папараци обаче има интерес, то ще остане в програмната схема на медията, но с нов водещ.

Николета Лозанова аут от бТВ?

Николета Лозанова аут от бТВ?

Най-вероятно това ще е Кристина Патрашкова, която има достатъчно опит както пред камерите, така и във вземането на интервюто.

И определено знае как да провокира събеседника си, за разлика от Николета, на която й се получава единствено чупенето на стойки пред камерите, смеят се онлайн потебителите. Освен това Патрашкова ще придаде и по-сериозен облик на предаването като по този начин шефът на телевизията Павел Станчев се надява да привлече и по-зрялата аудитория.

А не само тийнейджърите – фенове на моделката. Именно Станчев е човекът, който настоявал за свалянето на Лозанова от екран, въпреки високия рейтинг на Папараци. Всеобщото мнение в бТВ е, че пишман водещата сваля значително нивото на медията като цяло, научиха от vsekiden.com.

Водещите журналисти като Венелин Петков и Гена Трайкова също искат моделката да се махне, тъй като е срам за сериозната журналистика. Самата Николета отказва да коментира тези слухове. Плеймейтката обаче избяга в САЩ, което, според зложелателите й, е потвърждение на уволнението й.

„Иска да се скрие от срам“, коментират форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар