Ето как моят съпруг отказа алкохола!

Ето как моят съпруг отказа алкохола!
5 (100%) 1 vote

Моят съпруг много обичаше да си пийва, но сега обича само да разказва случките, които са се случили, докато си пийваше

alkohola

Ето как моят съпруг отказа алкохола!

Той беше достатъчно благоразумен да не стигне до крайности в пиенето, или имаше късмет – не знам, но все пак не съм имала проблеми, когато е пил повече, както и той не си е създавал проблеми. Искам да кажа, че в рода му има хора, които са прекалявали с алкохола, даже дядо му почина от цироза. Аз си го знаех какъв е, затова не съм с притеснявала кой знае колко. Знам, че някой неща не могат да се предотвратят, колкото и да се старае човек. Затова реших да действам самосиндикално, и да направя каквото мога, за да понамали малко алкохола.

Взех му капки Алкофитал. Това са капки, които помагат да се откаже алкохола. Когато човек ги употребява, започва да изпитва непоносимост към алкохола. В началото му ги давах без той да знае. После стана така, че му казах. Той самия започна да ограничава, и така се стигна до сегашното положение. Аз съм много доволна от капките Алкофитал. В момента мъжът ми не ги взима, но се чувства добре и се контролира и без тях.

Мая Колева от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар