Сашо Диков смая приятелите си с признанието, което направи

Белокосият журналист Сашо Диков шашна приятелите си с признанието, което направи. В края на този месец той ще навърши 63 години, но очевидно кипи от енергия.

Тв водещият споделил пред приятелите си, че мечтае за наследник и това ще бъде желанието, което ще си пожелае, духайки свещичките на тортата. Журналистът бил въодушевен от вестта, че Волен Сидеров ще става татко. Политикът е по-малък от него само с 4 години.

Белокосият журналист заявил пред приятелите си, че след като Сидеров може, значи е възможно и той да има дете.

Стажанта отдавна мечтае за дете. В момента той се чувства напълно готов да посрещне това предизвикателство в живота си. Той не иска да изостава от бившата си половинка Аня Пенчева, която роди син от втория си  съпруг.

[caption id="attachment_447413" align="alignright" width="300"]Сашо Диков Сашо Диков мечтае за дете[/caption]

Както вече стана ясно, журналистът има връзка с бившата гимнастичка Лили Игнатова. Златното момиче скоро ще навърши 50 години, което означава, че все още е в детеродна възраст. Нищо чудно скоро и те двамата да ни зарадват с благата вест.

Твърде вероятно е Петя Дикова да изпревари баща си и да го дари с внук преди той да стане баща за втори път. Наскоро тя разкри, че от няколко години има връзка с българин, който учи в Лондон.

Петя Дикова заяви, че двамата много се обичат, но тя не се решава да емигрира заради родителите си. Тв водещата е много привързана към майка си и баща си и не си представя живота далеч от тях.

Пипи от години мечтае  за още един брат или сестра. На всеки празник тя винаги пожелава на баща си да стане татко още веднъж.

Ако това се случи, Сашо Диков ще бие всички рекордни у нас. Той ще бъде най-възрастният баща в България, пише Всеки ден.