Гавра с паметника на Левски!

Гласувайте за статията

Гавра с паметника на Апостола в Бургас възмути Фейсбук

Гавра с великия Апостол бе извършена от двама роми, снимали се пред неговия паметник. В интернет пространството се разпространи снимка, на която двама мъже от ромски произход са поставили по един среден пръст в лика на Васил Левски и са заели театрална поза, докато таен фотограф е обезсмъртил гордата им постъпка. Паметникът се намира в Бургас в Морската градина, където признателните бургазлии са го издигнали да отдадат заслуженото уважение на великия българин.

Гавра с паметника на Апостола в Бургас възмути Фейсбук

Гавра с паметника на Апостола в Бургас възмути Фейсбук

Организацията за закрила на българските граждани снощи получи гнусния кадър и веднага го пусна във Фейсбук профила си. Приятели на организацията щом видели потресаващата снимка,  установили самоличността на хулиганите и потвърдили, че са роми.

Към щокиращите кадри ОЗБГ са добавили и текст с въпроса „Трябва ли да сме толерантни към циганите?!“ И веднага следва отговор „ Да трябва! Толерантно трябва да се пратят да копаят пясък в Сахара, сняг и лед на Северния полюс или на Бермудския триъгълник да вадят желязо от океана!“

Към един от коментарите е маркиран линк към Фейсбук профила на единия нехранимайко, който за съжаление вече не е активен.

От организацията се произнесоха, че според техни данни единия хулиган се казва Емил и е от Камено. Днес той е изтрил профила си. Явно доста се е уплашил от стореното и е решил да се покрие. А може пък да съжалява за непристойните си действия, допълват от ОЗБГ.

За голямо съжаление това не е единствения случай, когато роми се гаврят и кощунстват с Апостола на свободата. През 2012 година няколко ученика от цигански произход позираха пред портретите на Васил Левски и цар Симеон I в класната стая в цинични пози. За да се похвалят със своето геройство

Цигани позират пред портретите на Левски и цар Симеон I през 2012 г

Цигани позират пред портретите на Левски и цар Симеон I през 2012 г

пуснаха снимката във Фейсбук и взривиха мрежата с огромна вълна от всеобщо недоволство и възмущение. Тримата хулигана били членове на турска рап група и живеят в село Крушари.

Какво можем да им кажем на такива изчадия на човешкия род? Освен да ги „похвалим“ с Машала момчета, продължавайте в същия дух!

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар