Браво: Стилиян Петров отново ще има дете!

Браво: Стилиян Петров отново ще има дете!
4 (80%) 3 votes

Стилиян Петров сподели най-съкровената си мечта за в бъдеще!

Стилиян Петров има какво да разказва и на внуците си. Момчето от Монтана, което не излизало от дискотеките и после стана капитан на Астън Вила, преминава през много трудности. Това футболиста разказа пред дуото Лора Крумова и Галя Щърбева в предаването им „Комбина” По Нова телевизия.

Той каза, че за футбола го запалил неговия баща. Той му показал първите стъпки и го насърчил да следва призванието в кариерата си. След като погледнал назад в годините, а и преди това той вече е убеден, че е създаден, за да се бори. Затова е нахъсан да има и още отрочета. Стилиян Петров признава, че е имал трудно детство.

Стилиян Петров

Стилиян Петров ще има още един наследник, дано да е скоро

Не е гладувал, но нещата при него не са били розови, нито изпъстрени само с красиви моменти. Затова и цени всичко, което има и е постигнал. Заради заболяването си – рак на кръвта той е преминал през много трудности, изпитания и химиотерапия. Според професорите той не може да има повече деца, именно заради това лечение.

Но спортиста е говорил с доста хора, които са преминали като него през „дупката на ада” и те дават надежда, че нещата може и да се случат. С усмивка Петров призна, че работят по въпроса, но са още в началото на опитите. Надява се нещата да се случат и двойката да се радва на още деца.

Вече от осем седмици той не се подлага на химиотерапия и засега ситуацията около лечението му е повече от обнадеждаваща. Не приема вече и хапчета. Затова е решен да дари повече време на семейството си. Изключително е благодарен на съпругата си, която през цялото време е била неотлъчно до него, спяла е до болничното му легло. Футболистът е сигурен, че тя е неговата сродна душа. Съпругата му е приемала безрезервно всяка негова победа и поражение като своя лична карма.

На въпрос на водещите на „Комбина” дали има намерение да се върне в родината си като треньор той уточни, че засега ще запази отговора в тайна. Стилиян Петров намекна, че не изключва варианта да направи и това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Браво: Стилиян Петров отново ще има дете!”

  1. Ами нека! Какво по-хубаво от това – пожелавам им го от сърце!

  2. Ами нека! Какво по-хубаво от това – пожелавам им го от сърце!

Добавете коментар