Венета Райкова е обзета от мисълта, че злите сили са причината за неуспехите й

Венета Райкова е убедена, че всички неслуки в живота й се дължат на злите сили, които постоянно я преследват. Водещата вярва, че някой я е урочасал и за това напоследък не й върви. Тя е обсебена от мисълта, че някой й прави магии и това е причината за всичко лошо, което й се случва.

Въпреки, че получи мечтаната работа, Венета Райкова може много скоро да я загуби. Рейтингът на предаването й по ТВ7 е повече от отчайващ. Устата блондинка е убедена, че и в това има намеса на зли сили. Наскоро дори се оплака, че гарван й се забил в главата. Наложи се дори да потърси помощ от лекар.

Блондинката се ожали в мрежата, че чувства ужасна болка на мястото, където се е забило пернатото.

[caption id="attachment_447380" align="alignright" width="200"]Венета Райкова Венета Райкова обзета от мисълта, че има магия[/caption]

Случката с гарвана също стана повод тв водещата да се обърне към врачката, която често посещава - леля Стефка от Бургас. Тя й заръчала да изпълни няколко ритуала. Въпреки че тв водещата изпълнила стриктно заръките й,  продължила да се измъчва от мисълта, че има магия и затова в нищо не й върви.

Венета Райкова решила да потърси помощ и от свой познат, който е свещеник. Тя го помолила да дойде в дома й и да направи водосвет, научи "Всеки ден".

Отецът напръскал всяко ъгълче в дома й със светена вода и едва тогава Венета се успокоила.

Не само тв водещата има проблеми в работата, но и семейният бизнес не върви никак добре. Ресторантът на Тишо е на път да затвори. Този път амбициозната блондинка е решила да се бори със зъби и нокти, за да спаси семейния бизнес.

Всяка вечер след работа тя се отбива в ресторанта и помага в кухнята. През уикендите блондинката е неотлъчно до готвачите и наблюдава случващото се в кухнята.