Димитър Рачков разкри истината за рокадата в „Господари на ефира”

Димитър Рачков разкри истината за рокадата в „Господари на ефира”
5 (100%) 2 votes

Димитър Рачков разкри защо друг ще заеме мястото му в шоуто

Любимецът на голяма част от зрителите на Нова тв – Димитър Рачков разкри истината за предстоящите рокади в „Господари на ефира”.

Актьорът Димитър Рачков за пореден път демонстрира отличното си чувство за хумор, заявявайки, че е неповторим.
Негова запазена марка е интересният и точен начин, по който успява да постави всеки един на мястото му. Разбира се по стара традиция не остана длъжен и на нашумелия напоследък с имитациите на Бойко Борисов актьор Ненчо Балабанов.

Димитър Рачков разкри защо друг ще заеме мястото му в шоуто

Димитър Рачков разкри защо друг ще заеме мястото му в шоуто

След като се понесе слух, че Ненчо Балабанов се заканил, че ще засенчи дори и Димитър Рачков в „Господари на ефира”, половинката на Мария Игнатова отговори, че Ненчо ще има да пояде още доста хляб, докато го стигне.
Димитър Рачков бе категоричен, че няма да се даде лесно и ще му даде да разбере кой е най-великият и неповторим.
Разбира се отговорът на ”заканата” на Ненчо Балабанов от страна на Димитър Рачков била в типичния майтапчийски стил.

За момента изгората на Димитър Рачков – Мария Игнатова все още е на работа в „Господари на ефира”, но ангажиментите в шоуто ще приключат в скоро време, тъй като идва време за поредната рокада.
Именно на Димитър Рачков се пада ред да застъпи на работа в „Господари на ефира”, но пък точно за това време актьорът е планирал грандиозен меден месец, след като се оженят с Мария Игнатова.

За да не остане Васил Василев – Зуека сам в ефира на шоуто „Господари на ефира”, негов партньор на екрана ще бъде Ненчо Балабанов.
Фенове на шоуто очакват с нетърпение да видят Ненчо в ефира на предаването и са на мнение, че ще се представи страхотно.
Запознати издават, че не е изключено „сватбените ангажименти” на Мария Игнатова да й костват мястото в „Х фактор”.

Вероятно ще се наложи да се търси нов партньор и на Алекс Раева за третия сезон на музикалния формат.
На Алекс със сигурност ще й бъде доста трудно без Мария Игнатова, тъй като двете се сработиха страхотно, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Димитър Рачков разкри истината за рокадата в „Господари на ефира””

  1. et

    окт. 02. 2015

    marsh ot ekrana lainar RACHKOV

  2. Dani

    Ное. 11. 2016

    На всички отдавна е ясно че господари на ефира е едно платено предаване което тенденциозно се занимава с лекарите в България по принцип.Това са лобистки и платени репортажи на въпросното предаване които винаги ако сте забелязали завършват с коментар от министара Москов какви крадци и мошеници били лекарите и как тои ги наказва…Да много удобно за власта точно сега когато се прави показна „реформа“ в здравеопазването и изведнъж ето вижте коко лоши са лекарите и какви нарушения има.Какво случайно съвпадение и то не за първи път а за пореден път и то в Господари на Ефира….Ясно е че предаването е в услуга на Москов а от там и на властващата партия…Ето това е скандално господин Джуди ….не Ве ли е срам Джуди.Но всеки рано или касно си плаща за всичко в този живот.

Добавете коментар