Изненадваща прогноза за България на феномена Слава Севрюкова

Изненадваща прогноза за България на феномена Слава Севрюкова
5 (100%) 1 vote

Слава Севрюкова вещае, че синеоките хора с руси коси са на изчезване

Единственото, за което можем да съжаляваме е, че според прогнозата на Слава Севрюкова, страната ни ще тръгне напред едва след 2030 година.
Пророчицата призовава всички българи, които са отишли да търсят късмета си зад граница да се върнат обратно в страната докато е време, тъй като после и да искат няма да могат да го направят.

Слава Севрюкова вещае, че останалия свят ще понесе редица катаклизми, свързани с жегите и наводненията.

Слава Севрюкова вещае, че синеоките хора с руси коси са на изчезване

Слава Севрюкова вещае, че синеоките хора с руси коси са на изчезване

Тази прогноза е направена преди повече от пет десетилетия от една от най-известните ясновидки у нас Слава Севрюкова.
Повод да си припомним предсказанията й станаха думите на индийския гуру Суоми Мукунданда за страната ни, които повтарят дословно нейното предсказание.

Занапред се очертава доста тежко бъдеще за Европа. Не след дълго ще започне пагубна поредица от проливни дъждове, които ще бъдат последвани от продължителна суша.
Задаващите се катаклизми ще превърнат живота на хората в Западна Европа в истински ад. Те ще бъдат принудени да търсят по-добро място за живеене.
Слава Севрюкова предвижда, че щом настъпи този момент, западноевропейците ще тръгнат да търсят убежища в Сърбия, България и Черна гора.

Нивото на морската вода отново ще се повиши застрашително заради очакваните порои.
Едни от най-богатите курорти по Средиземноморието ще бъдат потопени под вода и богатите ще потърсят нови места за почивка. Страната ни ще бъде едно от тях, пророкува Слава Севрюкова.
Ясновидката вещае, че природните катаклизми след 2034 година ще станат много повече, но за щастие страната ни няма да бъде засегната от тях.

Истинската духовна мощ на българския народ ще се събуди именно по времето на тези катаклизми.
Ясновидката, която се спомина през 1991 година посочва, че шестата раса, за която се смята, че е много по-извисена в духовен аспект от останалите хора, ще бъде много по-различна и по вид.
Според прогнозата на Слава Севрюкова синеоките хора с руси коси са на изчезване, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар