Дарина Павлова се изложи

Дарина Павлова се изложи
5 (100%) 1 vote

Дарина Павлова бърка значението на думите

Вдовицата на Илия Павлов – Дарина Павлова се изложи като кифладжийка.

Известната бизнес дама се оплете и не подбра правилната дума. Дарина Павлова се затрудни сериозно в избора между „мажоритарен” и „мажоретен”.
Очевидно Госпожа Мулти изпитва сериозни затруднения със значението на думите и произнасянето на някои от тях.

Почти през цялото време, в което журираше в „България търси талант”, Дарина Павлова правеше гафове с думите. Тя или бъркаше думите, или говореше с подчертан акцент. Не направи изключение и финалната вечер на шоуто, когато Дарина Павлова трябваше да се произнесе по отношение на представянето на мажоретен състав.

Дарина Павлова започна оценката си с думите, че съставът е не само „мажоритарен”, поправяйки се след няколко секунди.
Сценаристът Иво Сиромахов не можа да се стърпи и поправи Госпожа Мулти, а тя в своя защита заяви, че живее зад граница и поради тази причина бърка думите и тяхното значение, пише Блиц.

По време на предаването „България търси талант”, Дарина Павлова доведе Слави Трифонов до истинска истерия, след като флиртува с почти всички мъже от екипа. Естествено по стара традиция, тя обръщаше повече внимание на по-младите от нея мъже.
Флиртовете на бизнес дамата породиха случа, че тя очевидно е зачеркнала от живота си чаровния италиански актьор Джулио Берути, докато преди това се твърдеше, че двамата едва ли не ще вдигнат сватба в съвсем скоро време и той дори й е подарил годежен пръстен.

Така или иначе Госпожа Мулти успя да сложи в малкия си джоб всички завистници, които редят какви ли не измислици по неин адрес.
Малко преди финала на „България търси талант” Дарина Павлова обяви, че се отказва от хонорара си и го дарява на един от участниците.
По този начин затвори устата на всички онези, които не спират да бълват какви ли не измислици по неин адрес и за пореден път показа, че има благородно сърце.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар