Капките Алкофитал се справиха с упоритата алкохолна зависимост на сестра ми

Гласувайте за статията

Имам сестра на 25 години, която се пребори с доста сериозна алкохолна зависимост

зависимост Тя беше доста зле в продължение на около 2 години, през които премина през разни депресии и други подобни състояние. Започна и да пие, а това не беше добре за никой. Не беше добре най-вече за нея. Обяснявала съм ѝ, говорили сме много пъти, заплашвала съм, карали сме се, но нищо не е помогнало така, както помогна тайното даване на капките Алкофитал.

Аз намерих доста информация за тези капки на този сайт www.alkovital.com. Оттам разбрах как други хора са се справили с упорита алкохолна зависимост, без значение дали става въпрос за тях или за техни близки. Реших да пробвам, защото не виждах друг изход. Все пак, тя е млада, не пие от много време и има алкохолна зависимост, която може да се преодолее, нищо че на моменти ми се струваше невъзможно.

Но ето че след 8 месеца нон стоп тайно даване на капките Алкофитал тя е добре. Не пие. Не търси утеха в алкохола. И ние сме по-спокойни така. Знаем, че дори и да има пак някакъв епизод, капките Алкофитал ще ѝ помогнат да се справи.

Христомира от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар