Бомба! Мария Игнатова: Няма да се омъжа за Рачков!

Бомба! Мария Игнатова: Няма да се омъжа за Рачков!
5 (100%) 1 vote

Мария Игнатова отрече новината за сватбата с Димитър Рачков!

Отношенията на Димитър Рачков и Мария Игнатова продължават да са обвити в тайнственост. Докато преди непрекъснато ги разделяха, сега медиите решиха да ги съберат. Това поне е позитивно, не се стърпя да каже Мария Игнатова пред столичен ежедневник, но отрече новината.

Двамата вече девет години са заедно. Клюката непрекъснато разделяше известните актьори, като постоянно им измисляха мистериозни гаджета, най-вече за красивата блондинка. Само преди един месец и половина Митко Рачков отново попадна в лоното на необвързаните.

Мария Игнатова

Мария Игнатова отрече новината за сватба с Рачков

Повод за това стана една негова закачка към участничка в имитаторското шоу „Като две капки вода”. Като водещ, с палав поглед и чупка в ханша Димитър Рачков й предложи да се бракосъчетаят, защото и той като нея бил необвързан. След тези негови думи вълна от предположения, че вече не живеят под един покрив с Мария заля публичното пространство.

Оказа се обаче, че това е поредната закачка на актьора към публиката. Съвсем наскоро друг слух взриви публичното пространство. Според него двойката най-после ще си каже заветното „да”. Димитър Рачков и Мария Игнатова щели да чуят марша на Менделсон единствено на брега на морето през това лято. На тържеството ще присъствали една кохорта роднини, приятели и близки. Да, ама не. Това се оказа отново поредната заигравка с аудиторията.

Мария Игнатова сензационно разкри, че вестта, че ще се бракуват научила единствено от жълтата преса. Двамата нямали никакво намерение обаче да си слагат брачния хомот. Двойката имат и предишни партньори, от които са станали родители. Мария Игнатова има син от дискотечния бос Петко Димитров, който в момента е съпруг на Яна Акимова.

Двамата се запознаха покрай шоуто „Денсинг старс” и след това станаха официално семейство. Малко след като бизнесмена направи световната шампионка по спортни танци своя съпруга, тя го дари с наследник. Малкият син на Яна и Петко се казва Доминик.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар