Лора Караджова живее като принцеса!

Гласувайте за статията

Лора Караджова, щерката на Данчо Караджов тъне в лукс и в разкош

Лора Караджова, която стана майка миналата есен живее, като истинска принцеса. Певицата се вози на супер луксозно БМВ, обикаля тузарски ресторанти и живее в луксозен апартамент в комплекс от затворен тип. Задоволила е всичките си прищявки и нищо не й липсва в ежедневието. Това видяха папараците на ПИК.

Луксозният дом, в койро живее Лора Караджова

Луксозният дом, в койро живее Лора Караджова

Луксозният дом, в който живее Лора с приятеля си Валентин е точно под полите на красивата Витоша и има прекрасна гледка към планината. Там прекарва свободното си време Лора, когато няма ангажименти и не ходи на участия. В момента рядко й се случва да остане за дълго в къщи, тъй като по баловете бе доста заета и до късно нощем е на работа.

Красивата щерка на Данчо от „Сигнал“ изпрати приятеля си и дъщеричката си Алиса във Варна, заради многото си ангажименти напоследък. Валентин е от Морската ни столица и за бебето ще се грижат неговите близки, а Лора ще се отдаде спокойно на участията си по нощните клубове в София.

През деня, когато Лорчето си отпочине се отдава на приятни занимания. Салоните за красота са включени на първо място в нейните планове. После ще се срещне с дружки, ще се отдаде на шопинг терапия, а обедите и вечерите са по елитни ресторанти.

Лора Караджова не обича да прекалява с разни деликатеси и други изкушения. Тя спазва много строга диета и впечатлява с перфектна фигура и манекенски мерки. Лора Караджова много бързо се възстанови след раждането и впечатлява феновете си с красивата си визия и винаги поддържана форма. Певицата се разхожда из София винаги с прическа и грим даже през деня. Никой досега не я е срещал неглиже, а винаги изискана и нагласена .

Певицата се разхожда из София винаги с прическа и грим даже през деня

Певицата се разхожда из София винаги с прическа и грим даже през деня

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Лора Караджова живее като принцеса!”

  1. Krastyo Stoyanov Atanasov

    май 31. 2015

    Помислете кой ги прави такива!?

  2. Петроний АЕ

    юни 01. 2015

    Селенѝя!

Добавете коментар