Социалният експеримент "Женени от пръв поглед" се оказа същински провал

Чутовен скандал избухна след финала на "Женени от пръв поглед". Форматът, който се оказа пълен провал разгневи не само участниците в него, но и зрителите пред малкия екран.

Спечелилият си славата на най-антипатичен герой в риалитито - Георги избухна. Той заяви, че ще съди продуцентите, тъй като са провалили живота му. Компютърният специалист е категоричен, че заради погрешната представа, която се създаде за него, благодарение на формата, той никога няма да се намери жена.

Жоро е категоричен, че вина за това имат единствено продуцентите, които не само, че му избраха най-неподходящата жена, но и го очерниха пред цяла България. Компютърният специалист е твърдо решен да потърси правата си в съда, пише ПИК.

Той се оплакал пред свои приятели, че са го представили в лоша светлина като стиснат и дребнав човек, какъвто не е.

[caption id="attachment_447162" align="alignright" width="300"]"Женени от пръв поглед" Георги се закани да съди продуцентите на "Женени от пръв поглед"[/caption]

По време на лайфа той не скри разочарованието си от формата. Георги заяви, че в началото му е било обещано, че ще получи психическа подкрепа, но това така и не се случило. Той заяви, че нито веднъж не е бил потърсен от психолозите на предаването, за да разговарят с него и да го попитат как е.

Според продуцента Вито Саръиванов, за всяка една от двойките критичен в бил моментът след угасването на камерите. Точно тогава героите в експеримента са имали възможността истински да се опознаят, тъй като са останали сами.

Разочаровани от развоя на събитията останаха не само участниците в експеримента, но и зрителите пред малкия екран. Оказа се, че вина за драматичната развръзка имат мач мейкърите, които са подбрали неподходящи двойки.

Пример за това са и останалите две двойки. Въпреки, че Атанас и Антония са все още заедно, запознати прогнозират, че това няма да продължи още дълго.