Ани Цолова и Виктор Николаев отбелязаха поредния чутовен провал

Имащите претенции за топ водещи Ани Цолова и Виктор Николаев се провалиха с гръм и трясък.

Рейтингът на предаването им отбеляза още един провал, невиждан от години.

Антон Хекимян сложи в малкия си джоб своите бивши колеги. С цели 40% са се увеличили зрителите пред малкия екран, които предпочитат Антон Хекимян. За сметка на това рейтингът на Ани Цолова и колегата й се е сринал и само за една  година е намалял с повече от 20%, научи ПИК.

Увеличил се е и делът на младите, които избират бТВ. Цели 40% от зрителите от възрастовия диапазон от от 18 до 34 години гледат сутрешния блок с водещ Антон Хекимян.

Въпреки, че колежката му Биляна Гавазова слезе от екран заради раждането на сина й, зрителският интерес към блока не секва и той продължава да се радва на засилен зрителски интерес.

[caption id="attachment_447238" align="alignright" width="300"]Ани Цолова Рейтингът на Ани Цолова и Виктор Николаев се срина[/caption]

Според експерти, падащият рейтинг на Нова тв се дължи на скучните събеседници, които Ани и Виктор избират и факта, че те не успяха да разчупят стереотипите си. Двамата водят интервютата, следвайки една и съща рамка. А това определено не се харесва на зрителите.

Медийните експерти са категорични, че ако Нова тв желае да запази аудиторията на сутрешния си блок, трябва да вземе спешни мерки и да въведе кардинални промени. Най-важната от тях е прочистване на медията от кадри, която я теглят към пропастта.

Ани и Виктор стартираха с невероятен успех. Може би това се дължеше на факта, че по онова време сутрешния блок на бТВ се водеше от скучните водещи Генка Шикерова и Константин Караджов.

След като ги смени Антон Хекимян заедно с колежката му Биляна Гавазова, медията отново започна да си възвръща лидерските позиции.

Това, което допълнително дразни зрителите на Нова тв, е сприхавостта на Ани Цолова и постоянните й забележки към Виктор Николаев.