Николай Бареков изненада всички с жеста, който направи към половинката си Мария Календерска

Младият депутат Николай Бареков за пореден път смая всички. ПИК научи от свои достоверни източници, че половинката на политика ще се включи в надпреварата за стола на Йорданка Фандъкова. Мария Календерска е решена да се кандидатира на предстоящите избори.

Изненадващото в случая е, че тя е решила да се яви като независим кандидат, а не като представител на "България без цензура". Още по-изненадващо за всички е позицията на Николай Бареков. Той е приел вижданията на половинката си и дори я подкрепя. Той е напълно съгласен с мнението й, че човек като нея не би трябвало да се ограничава само в стереотипите, наложени му от дадена партия.

Евродепутатът дори се е заел с нелеката задача да убеди партията си да подкрепи един нов независим политик в лицето на Мария Календерска.

[caption id="attachment_447240" align="alignright" width="300"]Николай Бареков Николай Бареков подкрепя кандидатурата на Мария Календерска като независим депутат за кмет на столицата като[/caption]

Амбициозната красавица определено има много привърженици. Тя е решила в предизборната си кампания да заложи на политика за бежанците. Мария Календерска обещава прочистването на столицата от емигрантите.

Шанс да спечели има и заради разединението сред Реформаторите, които няма да заложат на нито едно ново лице.

Много скоро предизборната програма на половинката на Николай Бареков ще бъде представена. До броени дни ще стартира и нейният сайт.

Според осведомени върху кампанията на бившата участничка от "Сървайвър" се работи от няколко месеца.

Напоследък в медиите постоянно се тиражира клюката, че Мария Календерска и Николай Бареков вече не са заедно. Самият той опроверга тези твърдения. Той определи слуховете за раздялата му с нея, като поредната атака срещу него.

Николай Бареков каза, че враговете му са решили да го атакуват не само като политик, но и като човек.

В края на тази седмица предстои да бъде взето важно решение от структурата на партията в столицата. Членовете й трябва да решат дали ще отлъчат свой представител на предстоящите кметски избори.