Приказката между Саня Борисова и Ники Илиев е към своя край

От изпепеляващата любов между Ники Илиев и Саня Борисова не остана и спомен. На нейното място вече има единствено скандали и напрежение. Двойката взе решение да се раздели, научи Хот арена.

Въпреки че нито един от двамата все още не е подал молба за развод, те не живеят под един покрив. Причината за постоянните им скандали е нежеланието на красавицата да дари режисьора с наследник.

Саня Борисова е категорична, че все още й е рано да стане майка. Но не на същото мнение е Ники Илиев, който отдавна копнее за наследник. Блондинът вече има син на 13 години от Анелия Иванова, но въпреки това мечтае за дете от Саня.

За съществуването на сина му стана ясно покрай участието на Анелия в Биг Брадър. Тя разкри, че актьорът не е признал отрочето си. След скандала той припозна сина си, но въпреки това не поддържа връзка с него.

Ники Илиев отдавна мечтае за дете от Саня. Двамата са законно семейство от близо три години. Връзката им датира от няколко години, но въпреки това красивата блондинка все още не се чувства готова да дари живот.

[caption id="attachment_447099" align="alignright" width="300"]Ники Илиев Ники Илиев и Саня Борисова не живеят заедно[/caption]

Това е основната причина за зачестилите напоследък скандали между тях. Освен случващото се в брака му, Ники Илиев има още един голям проблем.

Преди няколко месеца името на майка му професор Мирослава Кадурина лъсна в поредния грандиозен скандал. След като шефът на ВМА генерал Тонев подаде оставка, изплуваха скандални факти за майката на актьора.

Известната детматоложка е източвала пари от държавната болница чрез своето дружество. Скандалните разкрития за нея бяха направени от бТВ. Ники Илиев работи съвместно с частната медия и това беше поредният удар за него, пише Хот арена.