Николай Бареков с откровени признания за личния си живот

Напоследък името на Николай Бареков се замесва постоянно не толкова в политически скандали, отколкото в жълти сензации. Според мълвата, той и неговата спътница в живота и съпартийка Мария Календерска са се разделили.

Каква е истината, разкри самият Николай Барекво пред ПИК. Той опроверга твърденията, че се е разделил с майката на малкия си син. Политикът заяви, че Мария е  най-чистото същество, което познава. Той е категоричен, че тя е неподкупна.

Напоследък красавицата стана обект на атаки. Според Николай Бареков зад това стоят враговете му, които имат за цел да го унищожат не само като политик, но и като човек. Именно заради това атакуват личния му живот, категоричен е евродепутатът.

Лидерът на ББЦ каза, че интригите, в които се опитват да го забъркат и вмешателството в личния му живот е подло.

Той заяви, че Реформаторите, Патриотите и от АБВ го атакуват не само като политик, но и като човек, тъй като искат да го съсипят.

[caption id="attachment_447077" align="alignright" width="300"]Николай Бареков Николай Бареков заяви, че с Мария Календерска не са се разделили[/caption]

На въпроса за връзката си с Николета Лозанова, Николай Бареков отговори с думите, че не желае да коментира подобни твърдения.

Попитан дали между Мария Календерска и "Протестна мрежа" съществува връзка, той заяви, че е убеден, че има такава.

Бившата журналистка е много добра приятелка с Теодор Михайлов и Асен Генов, сподели Николай Бареков. Той заяви, че няма нищо против това, тъй като всеки има право на личен живот и приятелства.

Николай Бареков хвърли бомбата, заявявайки че докато Мария Календерска е работила в ТВ7, през офиса й са минавали участниците в протеста срещу модела "Кой" и са получавали инструкции лично от нея.

Политикът коментира за пореден път и казуса КТБ. Той заяви, че главният виновник за фалита на банката е Иван Костов. Заради високата лихва, която е получил от банката, той е направил всичко възможно да се прикрият следите, убеден е Николай Бареков.