Неочаквано: 100 Кила разрева Мика Стоичкова!

Неочаквано: 100 Кила разрева Мика Стоичкова!
5 (100%) 1 vote

Мика Стоичкова се просълзи от умиление към 100 Кила!

Мика Стоичкова доказа, че има точно око за красивите неща и се гордее с българските ценности. Тя неведнъж е доказвала, че има пиперлив език, но не обича пошлостите и преиначените неща. Щерката на Камата, която в момента живее със семейството си в Маями благодари от все сърце на рапъра 100 Кила заради най-новото му парче.

В проекта му участват и „100 гайди”. Песента му възхвалява всички прекрасни кътчета на нашата родина, както и гордите българи, които са дали живота си за родината и тези наши сънародници, които са прославили България извън границите й. Мика Стоичкова благодари от цялото си сърце на певеца за кадъра с баща й, който също има огромен принос по света много хора да научат, че има такава страна като България.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова се разрева от умиление към 100 Кила

Мика Стоичкова на странницата си във Фейсбук написа, че за нея е част, че баща й е част от този грандиозен и смел проект на рапъра 100 кила. Дъщерята на носителя на „Златната топка” е горда и от факта, че той е успял да излезе от традиционните рими и да прослави родината ни по този смел, новаторски и различен начин. „Горещо ти благодаря за кадъра с баща ми. За нас е чест, е той е част от този толкова качествен проект”, написа още възторжено Стоичкова.

На страницата си в социалната мрежа пък рапъра обясни, че с тази песен е искал да повдигне на макс българския дух. И да напомни на нашите сънародници, затънали в мизерия, скотско поведение един към друг, лутане за битово оцеляване, че ние сме горд народ, защото във вените ни тече кръвта на нашите велики предци.

Парчето на рапъра 100 Кила е сбор между типичните ритми на хип-хопа, както и уникалното звучене на българската родопска каба гайда. А рапъра 100 Кила направи това, което много малко български певци са сторили досега за възхвала на своята родина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар