Ели Гигова замесена в див скандал заради Бареков!

Ели Гигова замесена в див скандал заради Бареков!
4.5 (90%) 2 votes

Ели Гигова в див и тотално нетипичен за нея скандал!

Луд скандал назрява между две от жените на Николай Бареков. Словесната престрелка започна Мария Календерска, която е актуалната жена в момента на евродепутата и спряганата за негова екс тръпка Ели Гигова.

Сподвижничката му в политиката, която роди втория му син Александър бе поканена в светското предаване „Папараци”, за да осветли сложните взаимоотношения с бившия телевизионер. Тя говори пред Кристина Патрашкоав, която изпълняваше длъжността програмен директор на сутрешния блок на телевизия ТВ7, когато шеф й беше Бареков.

Ели Гигова

Нетипично е за Ели Гигова да прави такива неща, но…

Поводът беше, че няма и година, след като тя стана майка на втория му наследник, политика й е бил дузпата. А също, че и докато тя беше бременна и чакаше да роди, той е мачкал чаршафите с милионерската щерка Ели Гигова. Календерска отхвърли всякакви подобни клюки като неистини, като каза, че Николай е плътно до нея и двамата са много щастливи.

Пред участничката в първия сезон на „Сървайвър” брюнетката каза още, че никакви сплетни не могат да ги разделят, а Бареков бил атрактивен мъж и затова за него се носели всякакви небивалици. „Не може да ни разбият дори и дами, които имат жилища в Париж”, завърши Календерска.

За всеки стана ясно, че стрелите бяха насочени към съперничката й за сърцето на политика- милионерската щерка Ели Гигова, уточняват казаното запознати. А и не са много тези, които имат жилище в столицата на Франция. Не е тайна, че през 2013 година Бареков е имал кратка връзка с богаташката.

Спортната журналистка обаче след интервюто с Календерска, побърза да отговори във Фейсбук. Тя написа многозначително, че някои хора „достигат дъното, до нефта”. Отначало всеки помисли, че думите й са адресирани към милионера Димитър Тодоранов. Не за първи път светски клюкари говорят, че любимеца на естрадната прима Лили Иванова е имал любовни отношения с милионерската наследница. Но след като остана неразбрана, Ели Гигова побърза да коригира писанията си, че става въпрос за „жени”.

След това уточнение за всеки стана ясно, кого визира спортната журналистка. Защото Мария Календерска е готова да си затваря очите пред безконечните изневери на Бареков заради завидното му финансово състояние и сега от позицията му на евродепутат, бе новото обяснение на написаното от Гигова. Между Ели Гигова и Мария Календерска тлее омраза открай време.

Двете дълго са се съревновавали коя да владее сърцето на плейбоя политик. Не един и два източници твърдят, че Бареков и Гигова не са се отделяли един от друг по светски събития и партита, и били интимни по време, когато Мария Календерска е била в първите месеци на бременността си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар