Никой не е очаквал това от Венета Райкова

Едва ли някой предполага, че Венета Райкова е запретнала ръкави и се труди неуморно в ресторанта на съпруга си. Откакто "Горещо" беше свалено от ефир финансовото благополучие на блондинката се разклати.

Не само нейната работа не върви, но и бизнесът на съпруга. На няколко пъти Тишо едва не затвори ресторанта си. Но въпреки кризата, той удържа фронта.

Венета Райкова е готова на всичко, за да спаси бизнеса на съпруга си. Дори и да запретне ръкави и да се труди в кухнята. Тъй като бизнесът на Тишо е в криза, той реши да намали персонала си. През уикендите, когато има повече работа в ресторанта, той разчита на съпругата си.

Венета помага в кухнята. Заедно с още две жени тя приготвя салатите за клиентите на заведението. Райкова помага не само за студената кухня. Тя се е заела и с варенето на ориза.

Вместо да извика Шеф Манчев на помощ, амбициозната блондинка разчита на собствените си идеи да спаси бизнеса на съпруга. За сега идеалният вариант според нея е да намалят персонала и тя да помага в кухнята.

[caption id="attachment_447030" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова стана готвачка в ресторанта на съпруга си[/caption]

Райкова се появява в ресторанта на Тишо не само през уикендите, но и през седмицата. Всяка минута, в която е свободна от ангажиментите си в телевизията, Венета Райкова прекарва в заведението на мъжа си, научи Хот арена.

Откакто се е заела с идеята да спаси бизнеса на мъжа си, тв водещата е ангажирана постоянно и няма никакво време за себе си. Но въпреки това се надява, че много скоро усилията й ще дадат резултат.

Тъй като бъдещето й в телевизията вече е под въпрос, Венета Райкова реши да заложи на семейния бизнес с надеждата, че той ще потръгне.