Илиана Беновска живее като баровка

Гласувайте за статията

Скандалната журналистка Илиана Беновска живее като истинска баровка

Журналистката Илиана Беновска живее като същинска баровка. Устата дама кара джип за 200 000 лева. Преди няколко дни тя си навлече гнева на шофьорите в столицата.

Наперената журналистка паркира лъскавото си возило на автобусна спирка в насрещното платно. Беновска оставила лъскавия си джип Рейндж Роувър на входа на Южния парк в столицата, за да напазарува в отсрещната млекарница.

След няколко минути тя излязла от магазинчето, качила се на джипа и със странна маневра влязла в правилно платно, научи „България днес“.

Участието на журналистката във формата „България търси талант“ разбуни духовете. Тя напусна риалитито със скандал. Беновска заяви, че е взела решение да се оттегли, тъй като не иска да участва в манипулацията на зрителите.

Малко след като стана ясно, че Деси Добрева ще я замести във формата, журналистката разкри, че всичко е нагласено и предварително се знае кой ще бъде финалист. Тя отказа да участва в тази долна манипулация и затова реши да се оттегли.

Илиана Беновска

Илиана Беновска кара джип за 200 000 лева

Междувременно се появи и друга версия за напускането. Според нея, тя се е оттеглила, тъй като сумата, която е получила за няколко месеца работа във формата, е нищожна.

Както самата Илиана Беновска заяви, за три месеца работа получила едва 15 000 лева. Приближени до журналистката разкриха, че тя неведнъж се е оплаквала пред тях, че Слави Трифонов й плаща много малко.

Малко преди да напусне Беновска, тя се сдърпа с Дарина Павлова. Двете дами си размениха остри реплики. Зрителите заподозряха, че любимката на Дългия има нещо общо с изгонването на журналистката.

Истината се оказа съвсем различна. От самото начало на формата Иво Сиромахов си набелязал Беновска и постоянно се опитвал да я провокира. Запознати коментират, че не малка заслуга за оттеглянето й има самият Иво Сиромахов, който направи всичко възможно да я злепостави не само пред зрителите, но и пред шефа си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар