Илиана Беновска: България и Бойко се нуждаят от ДПС и БСП

Илиана Беновска: България и Бойко се нуждаят от ДПС и БСП
3.33 (66.67%) 3 votes

Илиана Беновска е убедена, че ДПС, БСП и Бойко Борисов трябва да си подадат ръка

Илиана Беновска предрича пълен провал на Реформаторския блок

Илиана Беновска за пореден път се забърка в скандал заради изказванията си. Устатата журналистка заяви, че България, както и настоящият премиер Бойко Борисов, се нуждаят от ДПС и БСП. По думите й, за страната е от изключителна важност двете партии да си подадат ръка с министър-председателя и неговата партия ГЕРБ.

Илиана Беновска

Илиана Беновска

Освен това Беновска предрича тотален крах за Реформаторския блок на предстоящите тази есен местни избори. Което пък ще бъде глътка въздух за избирателите. В интервю за „Всеки ден“ репортерката е категорична, че основният проблем на реформаторите е лидерът им Радан Кънев, от когото трябва да се отърват незабавно. Освен това Божидар Лукарски и Меглена Кунева трябва да дадат точен и ясен отговор дали са с него или не.

В интервюто си Беновска намеква, че здравният министър Петър Москов не е съвсем наясно с реформите, които трябва да бъдат предприети в поверения му сектор и че дори не е наясно със значението на тази дума.

Журналистката е на мнение, че хората от Реформаторския блок и в частност лидерът им са започнали сериозно да преяждат с власт. За разлика от тях, Беновска похвали до известна степен АБВ, изтъквайки, че техният депутат Ивайло Калфин се справя повече от добре с ролята си на министър и на вицепремиер. За разлика от него обаче лидерът му Георги Първанов трябва да бъде по-умерен в изказванията си, особено по отношение на критиките за реформите.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Илиана Беновска: България и Бойко се нуждаят от ДПС и БСП”

 1. Georgi Tashev

  май 31. 2015

  Не разбрах само – как може една ЗЗурналистка, да си отваря зурлата по проблеми и теми за които НЯМА квалификация да се произнася….
  Тя НЕ намеква, тя просто ИСКА да вмени…

  ИЛИ тя стана врачка, щом "предрича" кой и какво….
  Ей много го ибичам такива изявления….

  Следвайки тази логика
  НАМЕКВАМ, че Господ си знае работата и затова духовната й грозотия намери физическо проявление….
  ПРЕДРИЧАМ, че тази грозотия и елементаризъм бълващ от това хомоподобно създание ЗАЛИВА гражданството като помия която УБИВА ХОРАТА, което самата тя призна при Люба Колезич.

Добавете коментар