Капките Алкофитал помогнаха на брат ми да спре да пие

Гласувайте за статията

Аз имам по-малък брат, който сега е втора година студент и много беше започнал да пие

Капките Алкофитал помогнаха на брат ми да спре да пие

Капките Алкофитал помогнаха на брат ми да спре да пие

Аз реших да говоря с нашите да започнем нещо да правим по въпроса, защото той изобщо отричаше да има такъв проблем. Ако това беше продължило още дълго време, можеше положението да стане по-лошо.
Иначе, брат ми е като всеки млад човек. Иска от всичко да опита, малко безразсъден е. Но иначе не е лош човек. Недостатък е това, че лесно се води по другите, а от едно време насам се е събрал с едни, дето само пият и нищо не правят. Затова трябваше да се вземат мерки.

Аз реших да пробваме с капките Алкофитал, защото все от някъде трябваше да се започне. Още повече, че това щеше да му помогне да не запие повече. Все пак той е млад и това, че пие много може да бъде прекъснато по някакъв начин. Мисля, че не сгреших, като реших да спра избора си на капките АЛкофитал, още повече, че сега – година по-късно, той изобщо няма тези проблеми с алкохола, които имаше преди.

Капките Алкофитал са билкови и могат да се дават тайно, без той да разбере. В момента брат ми не взима тези капки, защото положението с пиенето се нормализира.

Татяна Лоева от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар