Победих алкохолната зависимост с билки и много воля

Гласувайте за статията

Алкохолната зависимост се беше превърнала в част от моя живот

alcoholism

Победих алкохолната зависимост с билки и много воля

И по всичко личеше, че ще провали не само живота ми, но здравето ми. А аз загубих прекалено много, за да загубя и здравето сега. Затова трябваше да се действа. На 43 години съм и ми се иска сега, когато децата са големи, да си поживея спокойно и аз.

Макар и да съм разведен с жена ми, ние двамата се грижехме за тях. Тя ми препоръча и средството, с което успях да овладея алкохолната зависимост. Това са капките Алкофитал, които все още употребявам, за да може резултатите да станат по-стабилни.

Моята слабост към алкохола не е от вчера. Аз обичах да си пийвам. Някой път си пийвах и повечко. Искам да кажа, че тя не е причина да се разведа. Опитвал съм през времето да спра да пия, но не съм имал достатъчно стимул или сили. Не знам, миналото е минало. Важното е, че сега вече нямам този проблем. Капките Алкофитал ми помогнаха да се справя. Може и да съм се изплаши заради това, че имам проблеми със здравето малко. Мисля, че по-важно от причината, поради която съм спрял да пия е факта, че съм спрял да пия.

Митко Попов от Пловдив

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар