Смях! Билборд в Москва се „крие“ от полицаи (Видео)

Смях! Билборд в Москва се „крие“ от полицаи (Видео)
5 (100%) 1 vote

Билборд в Москва крие реклами от полицаи, видеото хит в мрежата

Първи април мина, но пък за някои номера винаги има време. Билборд в Москва успешно се крие от полицията, като скрива реклами за италиански стоки, заменяйки ги с рекламни постери за матрьошки. Клипчето обаче си е истински хит и в момента е най-гледаното в мрежата.

Информационният сайт Gizmodo, разкри как един собственик на италиански храни в Москва успява не само да си направи реклама, но и по доста шеговит начин да пребори конкуренцията и най-вече да се “скрие“ от руските власти.

От миналата година властите в Русия забраниха вноса на храни от Европейския съюз, което доста затруднило търговията на дон Джулио. Италианецът обаче решил да подходи с чувство за хумор към проблема и все някак успява да привлече клиенти към магазина си. За ресторанта също.

За да стане по-популярен собственикът решил, че може да си направи рекламен билборд в Москва, който да крие рекламите от… полицаи. С помощта на разпознавателен софтуер и камера, билборда сменя рекламата, ако забележи полицаи на разстояние от 250 метра. И докато пред обикновените граждани се появява рекламен постер на италианския магазин или ресторанта на дон Джулио, то пред пазителите на закона се материализират … матрьошки.

В интерес на истината, билбордът е по-скоро  успешен рекламен трик, тъй като с него собственикът не само успява да се похвали с ресторанта, който предлага оригинална италианска кухня, но също така и привлича вниманието. И просто няма начин руските власти да не го видят, за което свидетелства и забавното клипче в мрежата.

Билборд в Москва се "крие" от полицаи

Билборд в Москва се „крие“ от полицаи

Видеото, в което интелигентното съоръжение променя рекламата си и от промо на италиански ресторант, прави реклама на матрьошки, вече е хит в нета.

За шеги никога не е късно

За шеги никога не е късно

video 2

Персонализираните рекламни билбордове не са новост нито в Москва, нито в друг край на света, но подходът при този определено е повече от забавен. Вижте сами за какво става дума във видеото по-долу.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар