Ето защо най-атрактивната Гергана от "Женени от пръв поглед" си падна по Георги

Може би много от вас се питат защо най-атрактивната участничка в социалния експеримент "Женени от пръв поглед"  Гергана си падна по компютърния специалист Георги.

Въпреки високата заплата, която получава като управител на седем магазина в столицата, знойната Гери подбира партньорите според финасовите им възможности. Красавицата се интересува единствено от финансовото благополучие на мъжете, с които има връзка.

Водещият критерий при избора й не на партньор са парите. Едва след това Гергана от "Женени от пръв поглед" се съобразява дали избраникът й е красив и блести и с други качества освен финансовите си възможности.

Именно заради това тя си падна по Жоро. Компютърният специалист получава месечна заплата в размер на 7000 лева, научи "Всеки ден".

За Гергана от "Женени от пръв поглед" е най-важното е да открие финансова стабилност в съпруга си, коментират приближени до нея. Въпреки, че заплатата, която получава като регионален мениджър й е напълно достатъчна, за да живее добре, тя настоява партньорът й да поеме изцяло разходите около съвместното им съжителство, пише Хот арена.

[caption id="attachment_447173" align="alignright" width="300"]Гергана от "Женени от пръв поглед" Гергана от "Женени от пръв поглед" си пада само по богати мъже[/caption]

Бракът й с Георги се разпадна с гръм и трясък. Знойната красавица не откри допирни точки с компютърния специалист. От самото начало стана ясно, че между двамата няма топли чувства. Гери и Жоро не успяха да открият пътя един към друг.

Въпреки желанието на Гергана от "Женени от пръв поглед" бракът й да просъществува, това не се случи.

Преди няколко дни тя остави феновете и приятелите си в мрежата безмълвни.

Гергана от "Женени от пръв поглед" публикува фотос от видеозон. Малко след това заваляха поздравите към нея. Все още не е ясно дали тя е бременна. Дори и това да е така, едва ли Георги е бащата, предвид драматичното развитие на връзката им.

В момента двамата са в процес на развод. Развръзката между Георги и Гергана от "Женени от пръв поглед" доказа за пореден път, че социалният експеримент е неуспешен.