Ели Гигова захапа половинката на Николай Бареков - Мария Календерска

Милионерската наследница Ели Гигова скочи срещу половинката на политика Николай Бареков. Повод за словесната нападка на богаташката към сподвижничката на евродепутата стана разкритието, което тя направи в ефир.

В последния епизод на предаването на Николета Лозанова беше излъчено интервю с бившата телевизионерка. Пред Криси Патрашкова тя опроверга твърденията, че двамата са се разделили.

Бившата участничка от "Сървайвър" заяви, че не обръща внимание на слуховете и двамата с бащата на сина й са много щастливи заедно. Тя каза, че дори дами с апаратаменти в Париж не са успели да ги разделят. Въпреки, че тя каза кой има предвид, повече от ясно е, че става въпрос за Ели Гигова.

Преди две години "Уикенд" разкри аферата между политика и щерката на оръжейния бос Николай Гигов. Според разкритията на печатното издание двамата са били интимни в началните месеци от бременността на Календерска. Точно тогава двете дами са водили люта битка за сърцето на настоящия евродепутат.

След изказването на бившата телевизионерка в ефир, Ели Гигова избухна във Фейсбук. Тя написа на стената си, че някои хора са изпаднали толкова ниско, че под тях има единствено нефт. Може би с нефта тя асоциира завидното финансово състояние на Николай Бареков.

[caption id="attachment_446961" align="alignright" width="300"]Ели Гигова Ели Гигова и Мария Календерска в люта война за сърцето на Николай Бареков[/caption]

Първоначално не стана ясно към кой са отправени думите на разгневената красавица, пише Хот арена. Предвид отношенията й с любимеца на Лили Иванова - Димитър Тодоранов, мнозина заподозряха че думите на милионерската наследница  са отправени към него.

Ели Гигова редактира поста си и замести думата "хора" с "жени". Повече от ясно е, че словата й се отнасят за Мария Календерска. Вероятно Ели Гигова е имала предвид, че половинката на Бареков е паднала толкова ниско, че заради доброто му финансово състояние си затваря очите за изневерите му.