Истината за Искра Ангелова шашна всички!

Истината за Искра Ангелова шашна всички!
2.75 (55%) 4 votes

Промяната у Искра Ангелова шашна всички, истината е напълно неочаквана!

Искра Ангелова най-после си и върнала добрата форма, след като роди дъщеря си Алиса. Телевизионната водеща на „Нощни птици” е със свежа кожа, лъскава грива и е в добра форма. Личи си, че 42-годишната телевизионерка се е потрудила във фитнеса и се е погрижила за себе си.

Тя се беше занемарила след сватбата с през 2012 година с по-младия от нея джаз музикант Венелин Пиперов. Ангелова беше заприличала на лелка, отпусната, вяла, с изумителни прически и увехнала кожа. Дипломираната актриса също си слагаше дрехи, с които на екран изглеждаше като да е качила повече от пет килограма.

Искра Ангелова

Искра Ангелова е като чисто нова, прероди се след раждането

Ангелова дълго страдаше след раздялата си с Любен Дилов-син, с когото живя на семейни начала в бащиния му апартамент. След като двамата се разделиха водещата остана дълго време сама и ближеше раните си от раздялата. След като се омъжи, макар и вече семейна, тя дълго страдала, че Любен Дилов-син си е намерил момиче и възнамерява да го доведе до олтара, разкриват близки до телевизионерката.

Според клюката съпруга й, музиканта Пиперов, дълго време свирил в Мюнхен се е обвързал с „нощната птица” заради имотите й. По-младият от нея дългокоско, който вече има две деца от предишен брак се съгласил да узакони връзката си с Искра Ангелова заради недвижимите собствености и богатата „зестра”, които притежава тя и фамилията й, твърди упоритата арт клюка.

Майка й и баща й, които били родом от Варна живеели в огромен апартамент на пъпа на столицата. Младото семейство живеело в луксозно обзаведен тавански апартамент. Искра Ангелова притежавала и наследствена къща от страна на дядо й в кв. „Иван Вазов”.

След фамилни делби станала собственик и на етаж от къща на „Лъвов мост”. Строителни предприемачи точели зъби за него и ако им го даде, срещу имота си може да се сдоби и с цели два апартамента в нова кооперация. В село Липинци, близо до Калотина семейството й имало също имоти и земи, които също били доста печеливша и скъпа хапка, добавено към имотното състояние не телевизионната „принцеса”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар