Тончо Токмакчиев разкри как е стопил корема си и се е вталил!

Тончо Токмакчиев разкри как е стопил корема си и се е вталил!
3 (60%) 2 votes

Тончо Токмакчиев разкри как е свалил корема си!

Тончо Токмакчиев вече изглежда съвсем по друг начин. Роденият в Бургас актьор се е вталил до неузнаваемост. Той е свалил над петнадесетина килограма и изглежда свеж и подмладен. Намаленото му тегло обаче създава допълнителни тревоги, защото Тончо трябва тотално да си смени гардероба.

Дрехите му вече изглеждали като на закачалка, а и сценичните му костюми трябвало спешно да се прекрояват. Звездата от „Шоуто на Канала” по БНТ вече бил доста втален, забелязали промяната и неговите колеги. Покрай проблемите с бившата си съпруга Нели и неразбориите около нея той беше трупнал доста излишни килца.

Тончо Токмакчиев

Тончо Токмакчиев отслабна по супер лесен начин

Припомняме, че от доста време съпругата му и звездата от Канала бяха разделени, като Нели работи в кукления театър в Бургас. Те отдавна живееха отделно и само поддържаха този фарс. Събираха се и се разделяха няколко пъти, но накрая всеки от тях реши да поеме по своя си път. Те изобщо не са съпруг и съпруга в общоприетия смисъл на тази дума, твърдят близки до звездното семейство.

Това била едната причина, заради която актьора трупнал излишни килограми, от стрес. Разбира се Тончо Токмакчиев не беше достигнал килограмите на аверите си Любо Нейков и Марта Вачкова, но все пак отдалече си личеше, че е доста пълен и по-трудно подвижен. Но покрай новата си любов, колежката си Ани Михайлова той не само разцъфтя, но и понижи значително теглото си.

Според упорития слух русокоската не искала 52-годишното й гадже да замяза на разпуснат и неугледен чичко и затова му дала ултиматум да се втали. Комикът изобщо не бил привърженик на изнурителните силови упражнения, но ограничил в менюто си тестените вкусотии и сладките изкушения, като резултата бил главозамайващ.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Тончо Токмакчиев разкри как е стопил корема си и се е вталил!”

  1. Milena Mincheva

    май 28. 2015

    nerazbrah kade ostana razskritieto kak si svvalil korema osven nqkakvi kluki drugo ne prochetoh

Добавете коментар