Лео се размина на косъм от тежък инцидент

Лео се размина на косъм от тежък инцидент
5 (100%) 1 vote

Лео спукал две гуми в огромна дупка на магистрала „Тракия”

Италианецът Лео Бианки, който придоби известност покрай участието си в риалити формата „Биг Брадър”, се размина на косъм от тежък инцидент.

Лео разкри, че е закъсал на път за Бургас и причина за това е станала огромна дупка, зейнала насред пътя. Лео разкрива, че не е карал бързо (с 90 км./ч.), когато заради огромната дупка, се скъсали и двете гуми на шофираното от него возило.
В ефира на ТВ 7 певецът-готвач сподели, че иска да кара мотор, но по българските пътища това е мисия невъзможна, тъй като е равносилно на самоубийство.

Лео спукал две гуми в огромна дупка на магистрала „Тракия”

Лео спукал две гуми в огромна дупка на магистрала „Тракия”

Лео подчерта, че ремонтът на автомобила след инцидента, му е струвал 1 100 лева. Той обаче бе категоричен, че не това е най-страшното, а фактът, че на разбития участък между Пазарджик и Пловдив на АМ „Тракия” някой може да намери и смъртта си.
Според Лео, ако инцидентът се беше случил, докато управлява мотор, вероятно вече нямаше да е сред живите.

Той посъветва шофьорите да бъдат особено внимателни в този участък, за да не пострадат.
Лео недоумява защо българите чинно плащат винетките, след като пътищата ни, са толкоз разбити. В заключение той посочи, че ремонтът, който се прави на магистралата не е толкоз скъп, колкото се опитват да го изкарат, пише vsekiden.com.

Всъщност факт е, че в нередки случаи лошите пътища стават причина за тежки инциденти. В съчетание с високите скорости, често пъти се стига и до смъртни случаи. Всеки ден слушаме по новините или се информираме от останалите медии за поредния смъртен случай на пътя.
Разбира се неразумното шофиране и необезопасяването на пътниците в автомобила допълнително допринасят за увеличаването на броя на пътните инциденти.

Българинът сякаш става друг в момента, в който седне зад волана.
Специалисти твърдят, че неразумното шофиране не е в резултат на избиване на комплекси, както твърдят мнозина, а е проява на агресия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар