10-годишната Крисия сложи колегите в малкия си джоб!

10-годишната Крисия сложи колегите в малкия си джоб!
5 (100%) 1 vote

Крисия вече стана и рекламно лице, малката преуспява повече от големите!

Детето чудо от Разград печели и от реклами. 10-годишната певица е станала лице на известен магазин за детски дрехи. Тя е заснела фотосесия за брошурите на магазина. От рекламната сесия момиченцето е прибрало най-малко пет бона, които нейните родители ще вложат в музикалното й развитие.

Талантливото дете се накичи с цели две статуетки от призовете на БГ радио. Крисия и дуетните й партньори са победителите в категория БГ дуо или трио. Тримата представиха „Планетата на децата” на Евровизия в Малта и заеха престижното второ място. Конкуренти на талантливите деца бяха още Били хлапето и Михаела Филева, Мария Илиева и Криско, Графа, Прея, Печенката и др.

Крисия

Малката Крисия се радва на големи печалби

Талантливото трио получи още една престижна награда. Те се накичиха с приза за „БГ видеоклип” за песента, с която победиха в детската Евровизия. В тази категория те имаха също солидна конкуренция.

Талантливата Крисия бе номинирана и за трета награда, „БГ дебют”. Но с нея се накичи отличничката на втория сезон на Х фактор Жана Бергендорф.

Номинираните се състезаваха в девет категории. Призьорите бяха отличени след гласуване на слушателите, както и след гласуване на сайта на радиото.

Наскоро беше пусната гнусната клюка, че Крисия плащала на баща си борчовете, а той я пращал да пее по задимените кръчми. Таткото на Крисия обаче отрече гнусния слух. Той каза, че наистина е имал банков заем в размер на два милиона лева, но ги е изплатил до стотинка през 2010 година.

Никой не я праща да пее по кръчмите, тъй като има сключен пет годишен договор с фирмата на Слави Трифонов и Евгени Димитров-Маестрото определя и отсява нейните музикални изяви. Това, което печели даровитото дете родителите му влагали в музикалното му образование и в дрешки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар