Мария Календерска изненада с признанието си

Мария Календерска изненада с признанието си
5 (100%) 1 vote

Мария Календерска не скри, че с Николай Бареков се карат често

Спътницата в живота на политика Николай Бареков – Мария Календерска направи изненадващо признание.

По повод на понеслата се напоследък мълва, че двамата са разделени, Мария Календерска заяви категорично в ефира на Би Ти Ви, че с Николай Бареков все още са заедно и са много щастливи.
Тя призна, че любовта им никога не е била тайна и не изпитва никакви угризения във връзка с развода му.

Мария Календерска твърди, че Николай Бареков и съпругата му вече били разделени, когато започнала връзката им.

Мария Календерска не скри, че с Николай Бареков се карат често

Мария Календерска не скри, че с Николай Бареков се карат често

Новата му изгора даде да се разбере, че дори политикът някога да обеднее като „църковна мишка”, това няма да се превърне в причина за раздялата им.
Вместо да потвърди факта, че помежду им цари напрежение, Мария Календерска бе категорична, че отношенията им се заздравяват все повече и повече с всеки изминал ден.

Тя разкри, че се е решила да разкрие истината за отношенията й с Николай Бареков, тъй като станали твърде многобройни фалшивите публикации за отношенията им.
Мария Календерска се надява, че разкривайки истината ще запълни вътрешното усещане за любопитство на обществото и ще могат да продължат да работят наистина за това, което искат да постигнат, за да живеят по-спокойно.
Тя изрази надежда, че повече няма да й се налага да коментира темата за отношенията й с Николай Бареков.

Мария Карендерска не скри, че двамата с Бареков се карат, но не, защото любовта помежду им се е изпарила, а защото и двамата са много темпераментни.
Въпреки караниците, тя смята, че са отличен отбор и не вижда външна причина, която е в състояние да ги раздели, докато се обичат.
Макар да не са женени и двамата са наясно защо са един с друг.

Спътницата на евродепутата подчерта, че е свободен да прави всичко онова, което го кара да се чувства добре, а тя е свободна да прецени дали това, което прави Бареков е достатъчно за нея, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар