Обраха Слави Трифонов

Слави Трифонов е на път да се превърне в поредната жертва на Саня Армутлиева
0

Слави Трифонов е на път да се превърне в поредната жертва на Саня Армутлиева

Шоуменът Слави Трифонов се превърна в жертва на обир.

Той е на път да се превърне в поредната жертва на шефката на „Вирджиния рекърдс” Саня Армутлиева, която се кани да му отмъкне Крисия.

Запознати твърдят, че скандалната продуцентка веч подготвя почвата за предстоящите успехи на малката чаровница Крисия. По всяка вероятност детето (родителите й) няма да устои и ще стане част от екипа й, пише в. „България днес”.

Слави Трифонов е на път да се превърне в поредната жертва на Саня Армутлиева
Слави Трифонов е на път да се превърне в поредната жертва на Саня Армутлиева

Оказва се, че фактът, че Крисия бе номинирана за годишните музикални награди на БГ радио, никак не е случаен.
Малката чаровница се състезава в категория „БГ дебют” наравно с утвърдени изпълнители от музикалната сцена на страната като Прея, Ана-Мария Янакиева, Жана Бергендорф и Атанас Колев. Както се досещате общото между всички тях е, че са изпълнители на Саня Армутлиева.

Номинацията на откритието на Слави Трифонов е прецедент в класацията, тъй като до момента в нея не се бяха състезавали деца, а само утвърдени изпълнители.
От музикалните среди издават, че участието на перлата на Слави Трифонов – Крисия на връчването на наградите на БГ радио в Благоевград, е било договорено именно от Саня Армутлиева.
На този етап единствено Слави Трифонов и неговата компания „Седем-осми” притежават договор с детето-чудо за уреждане на участията му, но не се знае докога ще е така, пише novini.bg.

В навечерието на 24 май, българчета, живеещи в чужбина получиха клип с песен на Крисия с декламация на стихотворението на Иван Вазов – „Аз съм българче”.
Изненадата за сънародниците ни, е дело на малчуганите от ІV „б“ клас на училище „Васил Левски“ в Разград, където учи и Крисия.
Те направиха хорова рецитация на стихотворението, придружена със солово изпълнение на култовата песен „Моя страна, моя България”.

Изненадата бе подготвена в рамките на проекта „Всички пътища водят към дома”, превърнал се вече в международен виртуален клуб със същото име. Основната цел на този проект е да се издирят сънародници от България и в частност от Разград, които живеят зад граница и да се поддържа постоянен контакт с тях, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.