„Нахраниха“ здраво Венета Райкова във Фейсбук, ето скандалната причина!

„Нахраниха“ здраво Венета Райкова във Фейсбук, ето скандалната причина!
4.33 (86.67%) 3 votes

Венета Райкова шашна всички с мераците си по Фики Стораро и страстта към бутилката!

Венета Райкова предизвика противоречиви коментари в социалната мрежа. Водещата на екс предаването „Горещо” си призна красноречиво, че е върла почитателка на Фики Стораро. Това нейно откровение предизвика серия от негативни коментари във Фейсбук.

Блондинката получи яростни нападки за вкуса си от гневни хейтъри, които отричат чалга музиката. Те изригнаха, че песните на лекия жанр вече е промила мозъците на мнозина, а и на някои хора, които се смятат за по-културни и интелигентни, които диктуват вкусовете на обществото.

Венета Райкова

Венета Райкова зверски се изложи този път

Но телевизионерката явно не страда от комплекси и лицемерие и затова твърдо е заявила предпочитанията си. С известно парче на сина на Тони Стораро в социалната мрежа тя поздрави своя приятел и главен редактор на новото й предаване по ТВ7 Жоро Игнатов.

Русата телевизионерка закачливо му заяви, че го обича и го поздравява с тяхната песен на мургавия мускуляга. И после допълни написаното със следното откровение, че обещава за него да превключи за него от тиха на луда, като преди това няма да забрави и да си пусне косите. В същия тон Жоро Игнатов й каза, че това иска да го направи след като Тишо заспи.

Във Фейсбук обаче не спират да я нападат, че блондинката вече много е свалила нивото си. Те са безкомпромисни към журналистката от Попово, като саркастично й заявяват, че това вече не е тя. Доскорошните й фенове й препоръчват да се коригира по най-бързия начин, като отново стане това, което е била преди. Припомняме, че Венета Райкова, след като остана дълго време без работа, отново работи и води „Дневникът на Венета”.

Но новото й предаване не върви и тя не може да си възвърне предишната слава с по-клюкарското си бившо предаване. Според упоритата клюка застигналите я неудачи била причината Венета да засили пристрастията си към чашката и да върши такива нелепи изцепки по Фейсбук.

Тишо вече криел бутилките от половинката си, но порока на Венета ставал все по-явен, реди слухът. Съпругът й Тишо също наскоро започна работа, след като начинанието с ресторанта му се провали и той упорито се борил с пристрастеността на съпругата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар