Шокираща истина за Жана Бергендорф втрещи всички, ето какво крие! Преглеждания: 20993

Жана Бергендорф не иска да си спомня за времето, когато беше 110 килограма
0
5/5 - (1 vote)

Тази истина Жана Бергендорф крие и иска да заличи от живота си!

Жана Бергендорф е имала сериозни проблеми с теглото си, преди да участва в музикалното шоу Х фактор. Червенокосата фурия е тежала рекордните сто и десет килограма като млада. С много упоритост и труд е успяла да смъкне няколко кила и да се яви на кастинга на шоуто.

Днес отличничката на Х фактор си спомня, че първото място едва не е било края за брака й. Певицата е имала дълги и сериозни проблеми със своята свекърва. Тя не е искала снаха й да се явява на кастинги и да участва в конкурси, след като вече е станала майка и си има син. До втората година на момчето си певицата живее в Дания, откъдето е и съпруга й Стефан.

Жана Бергендорф
Жана Бергендорф не иска да си спомня за времето, когато беше 110 килограма

Заради тежко заболяване на баба й тя се връща в България, за да я гледа. Още на първия месец при нея пристигат мъжа й със сина им. Въпреки че не иска семейството да живее разделено, все пак той проява разбиране и се съгласява жена му да остане. Поемайки грижите за баба си Жана решава да се погрижи и за себе си.

Доста колебливо се явява на прослушването за Х фактор. В Дания също се е пробвала в подобен реалите формат, но тъй като не владее добре езика се е провалила. С участието си в Х фактор е искала да пробва собствените си сили и възможности, както и да накара съпруга си да повярва в нея.

Свекърва й изобщо не иска да чуе за това нейно желание. Но Жана въпреки всичко не я послушала и се яви на прослушването и после на реалите формата, като стана и призьор. Сега вече недоразуменията със съпруга й са в миналото и нещата са се уталожили.

Съпругът и детето й идват за постоянно в София и семейството се установява в България, а мъжа й си прави своя фирма и много пътува, тъй като е корабен инженер. Той поддържа постоянна връзка с най-скъпите си същества, а Бергендорф дори си мечтае и за второ дете, като иска този път то да е момиче.

В момента изпълнителката на „Самурай”, участва и в друго шоу по Нова телевизия „Като две капки вода”.

Съвсем наскоро синът й Леон отпразнува шестия си рожден ден. Тържеството беше в Южния парк. На този празник освен приятелите на малкия, бяха и доста от феновете на майка му Жана. Малчуганът поискал разбира се за подаръци играчки, но майка му е убедена, че скоро може да поиска и да стане батко.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.