Ана Баракова се занемари – анаболи или несподелена любов?

Ана Баракова се занемари – анаболи или несподелена любов?
5 (100%) 1 vote
Култовата пловдивска депутатка Ана Барокова се поду и удвои в ужасни мащаби

Доскоро Ана Баракова изглеждаше вталена с костюмчетата, които носи в Народното събрание, но само за 2 седмици тя е надминала дори предишните си мащаби, а според злосторници в парламента тя дори е ударила 80 кила – пише „Уикенд”.
„Пипилявата” блондинка, както депутатката нарича сама себе си, е толкова подпухнала, че вероятно има проблеми с метаболизма и задържането на прекомерно много течности – коментира изданието. Подобен проблем специалистите най-често обясняват с прекомерен прием на анаболи и стероиди. Както „Уикенд” вече писа, първата люспа на формацията на Николай Бареков започна ударна фитнес програма в мига, в който стана народни избраничка и бе подложена на зверска диета и хранителни добавки, с които да превърне тлъстините в мускулна маса.
Когато обаче спряла с режима и се върнала към старите си вредни навици да хапва солено и предимно тържено, с дни започнала да пълнее. Ръцете й са образували и типичните за сериозно количество мазнини под кожата гривнички и дори е развила наченки на целулит – не по бедрата или по дупето, а направо по бицепса, който вече отсъства.

Ана Баракова закръгли форми

Ана Баракова закръгли форми

Преди седмица Ана Баракова се оплакала на една от фините депутатки и че не могла да си закопчае сакото на чисто нов костюм една сутрин и изпаднала в истерия.
Слуховете из кулоарите на парламента сочат, че е възможно рязкото напълняване и неприятният йо-йо ефект да са се проявили при Ана Баракова не толкова от залагането върху планираните храни, а заради нещастна любов, която е изпилила психиката й. Депутатката обаче е много пестелива за развитието на личния си живот и не обелва и дума за разочарованията си доре сред близките колеги – отбелязва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Ана Баракова се занемари – анаболи или несподелена любов?”

  1. Информация на ухо

    май 24. 2015

    Тц! Плюска много и се оножда в задния двор, т.е. кафявата десетка… 😉

Добавете коментар