Тайни сделки: Защо Ротшилд изкупуват Украйна?

Тайни сделки: Защо Ротшилд изкупуват Украйна?
5 (100%) 1 vote

Ротшилд изкупуват дълговете на Украйна специалистите изумени

Фамилията Ротшилд изкупува държавния дълг на Украйна и предизвика въпроса защо? Агенция „Блумбърг“ съобщи, че по-голямата част от суверенния дълг на Украйна е изкупен от американския инвестиционен фонд Франклин Темпълтън, но в последствие стана ясно, че не са купили дълга заради свои собствени цели, а по искане на семейство Ротшилд.

Въпросът, който в Киев си задават, е „Защо на фамилията Ротшилд са им нужни дългови облигации на Украйна?“. Самата новина, че зад американския фонд се крие семейство Ротшилд предизвика огромно вълнение. Още повече, че френския клон на фамилията, който управлява една от компаниите на фирмата, предложи да бъде посредник в преговорите между финансовото министерство на Украйна и нейните кредитори.

Интересът, който банковата корпорация показва към Украйна предизвика вълнението на мнозина. Заради ситуацията в страната се очакваше, че там ще има замразяване на инвестициите, а вместо това компанията Ротшилд сложи ръка върху дълговете на държавата.

Какви икономически интереси стоят зад това, все още не е ясно. Факт е обаче, че „Ротшилд и си“, която е френската част от империята на Ротшилд“ е взела участие в проекта.

За финансовата империя на Ротшилд се знае, че това е една от най-големите банкови корпорации в света. Тя е създадена през 1811 година и в момента разполага с повече от 50 офиса по цял свят. Най-важния холдинг за компанията е Rothschild Continuation Holdings, който практически управлява останалите фирми. И е ръководен от барон Дейвид Ротшилд.

Защо Ротшилд изкупуват дълга на Украйна?

Защо Ротшилд изкупуват дълга на Украйна?

Фамилията е сред най-големите финансови дружества на планетата. Смята се, че оказва влияние върху цялата световна икономика. Корпорацията се ръководи главно от членове на фамилията Ротшилд, като преди няколко десетилетия в династията следа остави и българката Веселина Георгиева, която обаче се развежда с един от членовете на фамилията след кратък брак, който се оказва изпитание за нейния авантюристичен дух.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар