Николета разсмя Валери: Глупостта й няма граници!

Николета разсмя Валери: Глупостта й няма граници!
5 (100%) 1 vote

Николета разсмя Валери с елементарната си липса на култура и правопис!

Николета Лозанова е изпраскала уникална изповед в социалния клюкарник. На страницата си във Фейсбук моделката се е ожалвала яко и се възмущава, че светската клюка я свърза с всичко селско. Тя изброява как са я правили непрекъснато любовница на свинари, на зърнен бос, на арабин дори.

Никога обаче не са спрягали името й с някой ерОдит, с образован, уважаван в обществото човек, който е много успял и достоен. Защо ли? Е, тя безпроблемно се премяташе в леглата на доста футболисти и личности и на деня.

Николета

Николета искала някой ерОдиран…, разбираш ли?!

Наскоро блесна й аферата й с Николай Бареков. Дудука се позабавлявал с нея няколко месеца, но щом тя поискала да ходи с него на лъскави партита и интересни срещи с високопоставени личности, той я отсвирил заради нейния „ум”, твърди упоритата светска клюка.

Плеймейтката съветва обаче злобарите да подплатят написаното с факти, които според нея тотално липсват. И им дава съвети да не „изтъркват името й, защото личностна й така и не успяват”.

След раздялата й със съпруга си Валери Божинов моделката яко го е ударила на живот, само дето го разсмя с глупостта си, разкриват свидетели. Но и другото е факт. Тя се е завърнала към нескончаемите купони в различни чалготеки, както през младежките си години, когато наистина ловеше жадни за ласки дърти мераклии.

Сега страстта й да купонясва отново се е отворила на макс. Наскоро манекенката бе забелязана да танцува в чалга заведение в Пловдив, където участие имаше Преслава. Николета Лозанова се виеше около двадесет годишни младоци, които бяха запленени, че една толкова известна и красива жена им обръща внимание.

Явно действията на водещата на „Папараци” напълно опровергават думите й. Припомняме, че наскоро НиЛо се изцепи, че повече няма да слага по себе си силикон. Тя вече се е кротнала и иска да бъде коректив на младите, които я взимат за пример за подражание.

Като осъзнава, че е известна личност и всяко нейно действие се следи под лупа, тя вече казва категоричното си „не” на изкуствени импланти на бюста си, както и на пластичните операции по себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

5 коментара to “Николета разсмя Валери: Глупостта й няма граници!”

 1. Тя че тъпа,като гъбено семе всички го знаем,а Божинов не пада по-долу от нея.Менкат си разни парцалеси и после …кой им е виновен.Тъпи ритнитопкови-аман от тъпаци и кифли без мармалад.

 2. Boqna Svilenska

  май 23. 2015

  hhtp://bux.bg/?ref=8870

 3. Boqna Svilenska

  май 23. 2015

  hhtp://bux.bg/?ref=8870

 4. Boqna Svilenska

  май 23. 2015

  http://bux.bg/?ref=8879

 5. Boqna Svilenska

  май 23. 2015

  http://bux.bg/?ref=8879

Добавете коментар