Илиана Беновска скандализира с разкритията за Слави Трифонов

Илиана Беновска скандализира с разкритията за Слави Трифонов
4.5 (90%) 2 votes

Илиана Беновска не скри разочарованието си от Слави Трифонов

След като шоуто „България търси талант” бе разтърсено от поредица грандиозни скандали и се стигна до смяната на един от членовете на журито Илиана Беновска, тя напусна с гръм и трясък.

Журналистката, която води множество тежки битки с неправдата постави шоумена Слави Трифонов в много трудна ситуация. Той бе изправен пред поредното предизвикателство и трябваше да намери заместник на Илиана Беновска само за няколко дни. Поради тази причина той прибегна до услугите на близката му приятелка Деси Добрева, която преди години работеше при него, а и без това сега е без работа.

Илиана Беновска не скри разочарованието си от Слави Трифонов

Илиана Беновска не скри разочарованието си от Слави Трифонов

Журналистката бе категорична, че повече никога няма да вземе участие в подобни формати, тъй като не желае да бъде част от манипулацията, извършвана върху обществото.
Илиана Беновска хвърли истинска бомба срещу продуцента Слави Трифонов, заявявайки в прав текст, че в „България търси талант”, вотът на зрителите изобщо не се зачита.
Въпреки всичко, Илиана Беновска подчерта, че запазва разбирането си към Слави Трифонов и го определи като отговорен, борбен, чувствителен и буден човек, допълвайки, че е напуснала шоуто по своя воля.

Тя обаче хвърли ръкавицата като го призова да се въздържи от манипулация на обществените тенденции след нейното напускане и да си спомни кой е.
Според нея (а и не само) не е човешко и морално, Би Ти Ви, екипът на „Седем осми” – фирмата на Слави Трифонов и непрекъснато да манипулират демократичното право на зрителите и журито да определят победителя в шоуто.

Очевидно добрите отношения, които напоследък демонстрираха Слави Трифонов и Илиана Беновска ще останат в миналото. Запознати припомнят, че шоуменът често пъти даваше ексклузивни интервюта само за нейното радио – К2.
Именно поради тази причина журналистката откликнала с радост на поканата му да стане част от журито на „България търси талант”.
Илиана Беновска претърпяла огромно разочарование, след като разбрала, че шоуто далеч не е позитивно, както очаквала и не давало нито лъч светлина на хората, които са решили да останат в България и да се борят, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар